2008-07-28, 22:12
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cesenatico
Cytat:
Napisane przez verabutterfly
Dzięki za to mleczko. 50 zl za taki filtr to jeszcze nie drogo (takie w polsce ceny), ja niestety muszę miec bardzo duzy poniewaz mam bielactwo (moze niektorzy slyszeli, bo ta choroba dotyka całą masę osob) to są takie białe plamy bez pigmentu na skorze, mam ich baaaaaaardzo duzo i wystarczyloby pol godziny tam bez filtru a musialabym jechac do szpitala z powaznymi oparzeniami.
Piszesz, ze bierzesz tylko 10. To stanowczo za malo!!! Wierz mi. Moja starsza siostra byla w hiszpani niedawno, posmarowala sie filtrem 25 i po 20 minutach miala oparzenia, skora jej zlazila caly nastepny dzien i w ogole nie mogla wychodzic z hotelu. Teraz w sierpniu we Wloszech naprawdę będzie prażyc, więc ostrzegam. Lepiej posmarowac się nawet 30 (jest chyba taki?) i polezec troche dluzej, niz miec potem takie przezycia. Poza tym opalanie się jest chyba przyjemne  wiec im dluzej tym lepiej ;p
|
pf... każdy na inny rodzaj skóry ^^ xD a niedawno wróciłam z Turcji . i taki filtr miałam i było ok. musza byc jakieś poświęcenia xD PRZEPRASZAM ale nie zauważyłam ^^ mama spakowała mi 20+ wiec z pewnosci wystarczy. moja pomyłka xD
|
|
|