Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 21:59   #910
89szafira89
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Byłam niedawno na spotkaniu i chyba zgodzę się być tym liderem sprzedaży, tylko nie podoba mi się to, że na poniedziałek mam umówić 3 osoby na spotkanie i raz będe ja z nimi rozmawiała a później będe patrzyła jak to robi menadzeka. Większość moich klientów mam pozyskanych przez internet na szeroką skalę a tylko kilka koleżanek, które i tak pewnie nie chcą zostać konsultantkami. Nie wiem co jej powiem Myslałam, że to ja będe załatwiała sobie zespół konsultantek i wysyłała co trzeba a tu jakieś spotkania

Czy konsultantka podpisuje umowę z Avonem? (bo ja sama już nie wiem co mam w tych papierach) chodzi mi o to czy sama muszę rozliczać się z urzędem czy oni robią to za mnie?

To zależy jaką formę współpracy wybierzesz jako lider sprzedaży: umowa zlecenie gdzie avon rozlicza się z urzędem (tak jak do tej pory) lub otwierasz działalność gospodarczą ... pokręcone to .

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Krem likwiduje rozstępy i ich nie widać, ale jeśli to są ich początki (są różowe), jak są białe to raczej już im nic nie pomoże.

No ja właśnie mam różowe i nie chcę tych paskudztw białych więc wole mniej więcej koloryt skóry wyrównać.

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
ja poelcam jeżynę i wanilię śliczny zapach no i oczywiście banan i mleczko kokosowe
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
polecam jezynę i wanilię i mandarynkowe naturalsy;D

No to spróbuję tą jeżynkę z wanilką . Dzięki

Kocham i jestem kochana Buziaki dla Adasia i Julci !

89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora