Dot.: Jak wybrać stylizację ślubną?
Cytat:
Napisane przez antoskamalecka
A co sądzicie o tym, żeby wybrać się na wesele w spodniach? Ja mam dość sukienek, po prostu nie lubię w nich chodzi i już, czuję się wtedy przebrana. W tym roku postanowiłam ubrac się elegancko, ale w spodnie 
|
Ciekawy pomysł,ale chyba jednak wolę sukienki.Kupiłam już ją nawet,tą liliową.Poza tym sprawa jest taka,że jestem trochę przy kości i wolę założyć sukienkę,bo wiem,że spodnie mnie pogrubią...Nie mówię tu o dżinsach,bo te noszę,ale jakiś eleganckich,takie w ogóle nie wchodzą w grę.
Mój problem polega chyba na tym,że mam tak dużo pomysłów na zestawienie,że już się w tym pogubiłam haha,dlatego się pytałam co najbardziej pasuje i sprawi,że kreacja będzie "bomb".No i oczywiście budżet...Co prawda nie jakiś mały,ale też ograniczony.Bo tak kiecka już kosztowała,teraz buty muszą być wygodne i dobrze wyprofilowane i kolor pasować i cena odpowiadać.A zostaly 3 miesiące...
Ale dziękuję za pomoc i dobre chęci!
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość".
Edytowane przez Basiorexoxo
Czas edycji: 2018-05-30 o 16:04
|