2008-07-28, 22:43
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Pielęgnacja & kolorówka: Calm Down, Oeparol, Kallos, L'Oreal, Bourjois, Inglot.
Witaj, niestety żel pod prysznic zużyłam parę dni temu jednak się przekonałam do niego. Perfumki chętnie wymienię. U Ciebie interesuje mnie:
Chłodzący żel do stóp z rozmarynem Oriflame, pozostało ok. 70% (trudno to określić)
Dermacol, podkład korygujący, najjaśniejszy odcień (dla bladolicych), użyty kilka razy w bardzo małej ilości (jest bardzo wydajny), więc jest prawie pełna tubka; kartonik wyrzuciłam, napisy na tubce wytarły się trochę od noszenia w kosmetyczce, ważny do 09.2010.
Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Róża & Jedwab Bielenda eliksir 100% roślinny, zostało ok. 40%, foto post 2 - rezerwacja
Podkład Bourjois Le NU VOUS VA si BIEN, odcień 52 - ivoire, szczególnie polecany do cery mieszanej, zostało 10-25% (trudno to określić), nie mam pewności co do daty ważności, foto post 2
Cień Inglot ciemniejszy brązik Matrix, wkład do paletki Pro 5, nowy, tylko testowany, foto.
Cienie L' Oreal Color Appeal Trio Pro Star Secrets nr 316, sygnowane przez L. Casta, użyte kilka razy, foto
Cień L'Oreal fioletowy, zużycie niewielkie, foto
Żel na powieki i pod oczy z chabrem i bławatkiem Ava, zużycie niewielkie, foto post 2
Cień Inglot jasny matowy brązik, pozostał 1 z 3, foto.
|
|
|