2008-07-29, 07:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga
Witam nową wizażystkę co ma się nie udać?!?! nawet tak nie mów napewno się uda..
Dzięki za kciuki byle były skuteczne 
Życzę fasolkowej rocznicy 
|
No mam nadzieję U mnie problem jest taki, żę jak się nie uda teraz to dopiero od grudnia możemy się starać...
Cytat:
Napisane przez Gizmiatko
Małgosia Witamy w naszym gronie i zyczymy zafasolkowanej rocznicy !!!
dziewczyny jutro ide na badnie migdala trzymajcie kciuki aby bylo ok i przepisali mi jakies maści czy cos
|
Witam... 
No i trzymam kciuka ze tego Twojego migdała 
Cytat:
Napisane przez Bazylia 222
Niestety pokazala sie krew  Jutro do lekarza, czyzby to po hsg 
|
A nie miałas problemów z nerkmi. Krew ja miewam jak mi piasek schodzi i jak mam ostre zapalenie pęcherza....
Cytat:
Napisane przez ikak
Uciekaj do lekarza. Żurawina i inne specyfiki to półśrodki. To można profilaktycznie stosować. Lekarz przepisze Ci jakiś konkret, który Cię raz a porządnie wyleczy.
Ja miałam w przeszłości ogromne problemy z nerkami i układem moczowym (prawdopodobnie stąd jeden niedrożny jajowód  ) i zapalenie pęcherza wraca do mnie jak bumerang (np. w podróży poślubnej w Chorwacji...). Ja wierzę tylko w lekarstwa. A żurawinkę popijam regularnie, ale ta jak mówię- to profilaktyka.
Głowa do góry! Podleczysz pęcherz i będzie git.
|
A co Ci się działo z nerkami? Ja miałam nawet operację na nerki.... No i obawiam się czy to nie będzie miało jakiegoś znaczącego wpływu na fasolkę. Co prawda jest ok teraz, ale mam skłonności do zapalenia pęcherza i piasku w nerkach.
|
|
|