Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-29, 07:38   #4486
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Witam nową wizażystkę co ma się nie udać?!?! nawet tak nie mów napewno się uda..
Dzięki za kciuki byle były skuteczne
Życzę fasolkowej rocznicy
No mam nadzieję U mnie problem jest taki, żę jak się nie uda teraz to dopiero od grudnia możemy się starać...

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
Małgosia Witamy w naszym gronie i zyczymy zafasolkowanej rocznicy !!!

dziewczyny jutro ide na badnie migdala trzymajcie kciuki aby bylo ok i przepisali mi jakies maści czy cos
Witam...

No i trzymam kciuka ze tego Twojego migdała

Cytat:
Napisane przez Bazylia 222 Pokaż wiadomość
Niestety pokazala sie krew Jutro do lekarza, czyzby to po hsg
A nie miałas problemów z nerkmi. Krew ja miewam jak mi piasek schodzi i jak mam ostre zapalenie pęcherza....

Cytat:
Napisane przez ikak Pokaż wiadomość
Uciekaj do lekarza. Żurawina i inne specyfiki to półśrodki. To można profilaktycznie stosować. Lekarz przepisze Ci jakiś konkret, który Cię raz a porządnie wyleczy.
Ja miałam w przeszłości ogromne problemy z nerkami i układem moczowym (prawdopodobnie stąd jeden niedrożny jajowód ) i zapalenie pęcherza wraca do mnie jak bumerang (np. w podróży poślubnej w Chorwacji...). Ja wierzę tylko w lekarstwa. A żurawinkę popijam regularnie, ale ta jak mówię- to profilaktyka.
Głowa do góry! Podleczysz pęcherz i będzie git.
A co Ci się działo z nerkami? Ja miałam nawet operację na nerki.... No i obawiam się czy to nie będzie miało jakiegoś znaczącego wpływu na fasolkę. Co prawda jest ok teraz, ale mam skłonności do zapalenia pęcherza i piasku w nerkach.
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora