Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-31, 13:37   #4765
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Rulony! Kropko, jesteś wielka! Nie wpadłam na to. Wszystko składam po bożemu, a potem się dziwię, że komoda z czterema wielkimi szufladami o wysokości ponad 90 cm jest za mała

Ovejita, u mnie w szpitalu też tak jest. Tzn. dla mamy to zapamiętałam, że koszula do porodu i dla dziecka ubranka, o resztę nie pytałam, muszę dopytać. Bo z tego, co pamiętam, to jednak mamy chyba wybrane inne szpitale

Kobito, zawiść mnie zżera, a to nieładnie epatować takimi emocjami jak młody w brzuchu

Orgazmus? Polu, co to za strona?

Aniama, za mną sernik na zimno chodzi od dawna, ale ja, choć uwielbiam gotować i to moja pasja, tak ciasta to tragedia. Nie lubię i już. Mogłabyś więc podać dokładnie przepis? Zawsze mnie ta żelatyna przerażała w sernikach, bo boję się, że nie będę wiedziała co i jak

Że fasolka z czym?!
Ja ostatnio pożarłam pół kilo bobu, jako że jestem bobofilem i jak tylko kot się zbliżał do mojego talerza to warczałam na niego. Normalnie zżeram kilo na raz, ale niestety Kazio zabrał mi sporą część miejsca w moim brzuchu i wystarczyło pół kilo, żebym się nadęła jak ropucha wiosną

P.s. głowa mi pęka i mam ciśnienie 80/60. Moje standardowe to 100/60, teraz w ciąży duuużo wyższe, a tu coś takiego. Co ja mam zrobić?
No biała fasolka szparagowa ze słoika, do tego trochę śmietany, majonezu, pieprzu, soli i czosnku, albo wycisnietego, albo granulownego wszystko wymieszac i smacznego
Taka "sałatka" do obiadu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-05-31 o 13:40
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując