Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Strach przed kobietami.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-06-03, 14:43   #1
Wrbl
Przyczajenie

Strach przed kobietami.

Jak w tytule.
Odczuwam strach przed kobietami. Nie mówię tu o wszystkich tylko o takich z którymi mógłbym coś stworzyć.

Nie zapraszam na randki ponieważ nie wierzę, że zaproszona osoba mogłaby się dobrze bawić. Jestem małomówny. Mam ogólne/powierzchowne zainteresowania. Nie ma nic co przyciąga mnie na dłużej.

Nie mam i nie miałem nigdy koleżanek. Zawsze tylko znajomi mężczyźni.
Byłem w swoim życiu na randkach ale wyszło gorzej niż źle.
Ja nie potrafię być interesujący. Nie jestem. Nie wiem jak się takim stać.

Nie lubię się narzucać, dopytywać, stwarzać komuś problemy, konieczność działania.

Kompletnie nie wiem jak się zachować przy kobietach. Skupiam się tylko na kontrolowaniu siebie. Nie wiem co mam robić.

Jednocześnie nie jestem takim zdecydowanym facetem.

Całe życie rodzina mówiła, że na związki będzie czas jak będę dorosły. Jestem już od dawna, ale nie zmienia się nic. Ja nie wiem jak mam postępować. Co lubią, myślą, oczekują kobiety. Nie wiem.

Nie potrafię odczytywać ich sygnałów w ogóle.

Moje pierwsze kontakty z kobietami - czyt. randki to wiek 25 lat. Za późno na cokolwiek.

Na dodatek nie mam ani fajnego charakteru, ani fajnego wyglądu. Brak mi inteligencji emocjonalnej i wszytko staram się kontrolować rozumowo. Dodam że w moim domu często były awantury. Rodzice chyba się nie kochają a żyją z sobą. Nie mają znajomych prócz rodziny, nie mają pasji/zainteresowań. Wegetują z ja razem z nimi.

Jak zmienić całe swoje życie wraz z przeszłością?
Wrbl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując