2008-07-29, 14:09
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Napisane przez pepitka
Nie mam jej żadnych zdjęć póki co. Moja różni się od tej na zdjęciu tym, że ma inną koronkę i krótsze szarfy z tyłu, by po podpięciu trenu nie ciągnęły się bezsensownie. I mam do niej halkę, nad którą ciągle się zastanawiam  suknia nie jest z salonu, bo tylko w warszawie można ja kupić, apoza tym ja jestem obarczona przez naturę ciut przydużawym biustem, więc wolałam, żeby sukienka była dokładnie do mnie dopasowana. Aha, i co za tym idzie, tył sukni nie jest tak bardzo wyciety, jak ten na obrazku (muszę, op prostu musze założyć stanik, a ten trzeba było ukryć). I ja jednak nie wyglądam w tej sukni tak uwodzicielsko i eterycznie jak modelka  Ale bardzo mi się podoba - teraz wisi sobie spokojnie w szafie i czeka na mnie 
|
aj tam panna młoda to panna młoda będziesz wyglądała slicznie i basta!
Cytat:
Napisane przez pepitka
Ja do mojej sukni mam starą biżuterię z granatami, bukiet to bedzie klasyczny biedemayer (czy jakoś tak) z bordowych róz, a na nogi założę wzykłe czarne satynowe baleriny - mój tż jest mojego wzrostu. Włosy będą spięte do tyłu i wpięty w nie będzie kwiat. Welonu nie będzie. I to chyba wszytsko.
Sama jestem większa od modelki, ale ciągle mam całkiem ładnie zaznaczone obojczyki i długaśną szyję, więc liczę, że się będę dobrze prezentować. Mogłabym mieć tylko zgrabniejsze ramiona. Ale trochę drżę na myśl, jakie wrażenie zrobię na gościach 
|
No no wysoka z długą szyją i dużym biustem i masz niby gorzej od modelki wyglądać...wątpię
A gości sie nie bój, wrażenie będzie, wszystkim się spodoba tak jak nam
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
A ja tymczasem zbieram się do wyjścia z pracki...
Betony wzywają 
|
Też uciekam z pracy uff... wszyscy strasznie chwalili moje zdjęcia aż mi było miło i to bardzo. Przyjemnie jest usłyszeć tyle ciepłych słów
Kasia powodzenia z betonami )
|
|
|