2008-07-29, 19:56
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Napisane przez kajao18
Oj dziewczyny, nie nadążę za Wami. Musiałam przeczytać ok 6-7 stron i zajęło mi to jakieś 80 minut!! Co będzie jak nie zajrzę do Was przez kolejne kilka dni?!
Będziemy Cię słuchać, nie dziewczyny? Ja też bardzo tęsknie nawet jak nie widzimy się kilka godzin! Niech ta tęsknota trwa jak najdłużej, bo kiedyś zatęsknimy za tą tęsknotą
To teraz napiszę co u mnie!  To by było tak: w sobotę skończyłam pracę (zastępstwo za pracownicę u rodziców w firmie). Wczoraj spotkanie z kumpelą. Przeleciałyśmy się po salonach obejrzeć suknie. Nawet jedną przymierzyłam (za 1500zł) była godna uwagi. Ale to jest ciężar! W życiu nie wytrzymam całą noc! A dziś byłam w salonie lisa ferrera razem z siostrami i.... kupiłam suknię!! Wiem, że trochę wcześnie, ale później nie będę miała czasu na szukanie sukni, a ta mi się strasznie spodobała. Przynajmniej kolejny problem z głowy. Wszyscy są zachwyceni suknią. Tu macie link kochane: http://www.lisaferrera.pl/product_in...0a88478368d62c
Nie pisać mi znów zbyt dużo, bo nie zdążę nadrobić. A ostatnio nie mam wogóle czasu 
|
dzieki
z ta tesknota ja osobisie uwazam ze to dobrze czasem za soba zatesknic jesli sie jeszcze mieszka ze soba to tym bardziej aczkolwiek mysle ze tak do tyg to max a tu beda dwa
cio do sukni to osobiscie mi sie podoba ale ja nie mam chyba figurki do takiej sukni nio i oczywsice ma swoj"ideal" w glowce bo jeszcze nie widzialam nigdzie takiej o jakiej j amarze
|
|
|