Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy ;( Noga w gipsie=NUDY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-29, 20:48   #2
xxsmutnaxx
BAN stały

Dot.: Pomocy ;( Noga w gipsie=NUDY

Cytat:
Napisane przez castellem Pokaż wiadomość
Witam!
Chcę prosić Was o pomoc, wszelkie porady :
Moja mama wyjechała do niemiec wraca na szczęscie 22 sierpnia
Ja skręciłam kostkę, mam nogę w gipsie zdejmą mi dopiero 13
Nie mogę nigdzie wyjść itp Te 4 dni do 1 sierpnia spędzę jeszcze z kumpelą ale potem ona wyjeżdża
Nie chcę sprowadzać innych koleżanek, robić sobie kłopot skacząc koło nich robiąc herbatę itp To wysiłek!
Mam dość oglądania telewizji, książek nie chce mi się czytać, uczyć też nie, maluję - na to też nie mam ochoty muszę czekać, aż najdzie mnie wena - więc to wszystko odpada!
Macie pomysły na jakieś fajne zajęcie, gry? Jestem z babcią, oprócz rozmów może jakaś gra w karty ehh choć ona nie lubi Ale co proponujecie, jestem otwarta na każdą propozycję. Chcę umilić sobie ten czas, ściągam nawet filmy ale obejrzałam już chyba wszystkie dla nastolatek, komedie romantyczne i komedie dla nastolatek itp a tylko takie lubie Jak znajdę sobie jakieś zajęcie, wtedy szybciej zlecą mi :
- 2 tygodnie do zdjęcia gipsu
- 3 tygodnie do przyjazdu mamy ( potem zleci jak z górki będę może mogła gdzieś wyjść)
Pomóżcie, pliz..
Chciałam zainteresować się robieniem bransoletek z muliny, nie wiem jak zacząć.. Stronki które znalazłam - tam i tak jest zagmatwane, widziałam jak to robi koleżanka na agrafce przypieła do spodni, naciągnięte było i plotła - nie mogę znaleźć w necie jak w ogóle związać te supły :p
Ale mimo tego szybko się znudzi :p

Proszę o szybkie odpowiedzi i z góry dziękuję

w troszke złym miejscu umieściłaś ten wątek ja jak sie nudzę to ściągam jakieś fajne gry na kompa [uwielbiam mordobicia ] albo wypożyczam filmy, co do bransoletek to niestety nie pomogę, nie umiem ale polecam szydełko, sama ostatnio zrobiłam sobie super stringi
xxsmutnaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując