Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prostowanie, ochrona, odżywanie włosów.3 w 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-29, 20:12   #2
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Prostowanie, ochrona, odżywanie włosów.3 w 1

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam u fryzjera, znacznie obcięłam włosy, mam teraz piękne, niezniszczone
Bez prostownicy jednak u mnie ani rusz, przynajmniej grzywki i boków, które strasznie się puszą i robią się loczki.
Ogólnie włosy mam falowane.

Zależy mi na jakichś specyfikach, które : pomogą wyprostować włosy, odżywią je, ochronią przed działaniem prostownicy. 3 w 1. Czy istnieją wogóle?
Wiem, wiem, były tematy o prostowaniu włosów i nawilżaniu ich, jednak odpowiedzi na mój problem nie znalazłam.
Nie chcę używać najpierw odżywki do włosów, potem żelu/pianki etc. do prostowania, a potem odżywki termoaktywnej (dla niewiedzących tej, która ochroni włosy przed "prostownicą").
Z góry dziękuję za pomoc.
Może coś takiego się znajdzie, ale na jakieś specjalnie odżywienie takim preparatem bym nie liczyła.
Dobrze rozumiem, że nie chcesz stosować żadnych innych odżywek? Przy prostowanych włosach powino się koniecznie zadbać o dobrą pielęgnacje Żaden kosmetyk i "świetna" prostownica z najnowszym rodzajem płytek nigdy nie ochroni włosów w 100%.
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując