Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nietypowi i trudni mężczyźni
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-06-07, 23:02   #114
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Konto usunięte

Dot.: Nietypowi i trudni mężczyźni

Cytat:
Napisane przez Alia01 Pokaż wiadomość
Boże, co za bzdury. Chyba głodnemu chleb na myśli..

Nie mogę bo nie mam NIKOGO, nie mam kasy na rozwijanie swojego hobby i wbrew temu co tu jest pisane- tupetu i narcyzmu w sobie żeby się wylansować na jakimś kanale yt, stronie, blogu, Instagramie czy whatever.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Tak. ,,Brendzluje się'' bo od dzieciaka rodzice mną emocjonalnie manipulują i przez całe lata szkolne byłam ,,bullied'' a na forum czytam to samo co słyszę od rodziny. Fajnie, że terapeutka mówi, że to przeszłość ale przeszłość wpływa na teraźniejszość, która jest taka sama. Wszystko pozytywne co mi naładuje terapeutka w głowę się rozpiernicza po większości kontaktów z drugim człowiekiem. Chyba zostaje tylko wyprowadzić się na bezludną wyspę i hodować banany by je potem spożywać w celu przeżycia. Tylko w sumie to życie i tak nie ma sensu. Jakoś przez nie idę i jeszcze nie skończyłam w wariatkowie ale jest przej..ne kiedy ma się takie g..niane relacje z ludźmi i jedyna osoba, która dobrze Ci życzy to terapeutka.
Nie po prostu musisz zrozumieć, że nie wszyscy ludzie są źli i źle Ci życzą. My chcemy Ci pomóc, a odbierasz to jako atak i prawdopodobnie tak odbierasz też ludzi ze swojego otoczenia. Inni ludzie popełniają błędy tak jak Ty. Widać, że masz bardzo niską samoocenę i nie akceptujesz siebie, przez co przelewasz całą swoją złość z tym związaną na innych ludzi.
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 jest offline Zgłoś do moderatora