|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
heheh fajna ciocia  trza sobie radzic
Dzieki za rade odnosnie biletu. Studiowalam ostatnio ta tabelke z cenami biletow i widzialam ze sie oplaca  Tylko ze ja juz skonczylam studia w tym roku, ale legitymacji mi jeszcze nie zabrali - zabiora dopiero poczatkiem pazdziernika jak bedzie rozdanie dyplomow. Wiec na razie sobie smigam na ulgowych bilecikach, a co  ale niedlugo mi sie to skonczy  Takze w moim przypadku sie nie oplaca kupic na 3-miesiace bo tylko 2 miechy bede miala jeszcze polowke (chyba ze sa jakies 2-miesieczne??  ) Ale jak juz bede musiala kupowac caly bilet to pewnie bede kupowac kwartalny, tyle ze trza na raz tyle kasy za niego zaplacic ze szok  Oczywiscie o ile mi umowe przedluza, bo na razie bede miala tylko probna na 3 miechy 
|
ale masz fajnie, że jeszcze na zniżkach możesz jezdzić. Mi legitymacje zabrali w dniu obrony
Cytat:
Napisane przez martucha84
u Iwi bez zmian.. ale im wiecej z nia gadamy - nawet wybudzamy i prowokujemy do rozmow tym szybciej zaczyna kontaktowac.. wiec zalozylismy z Moim Wojtkiem i Olkiem ze siedzimy u niej na zmainy po to zeby jej pilowac ale i zeby ja wybudzac i do niej gadac.. bynajmniej bedzie spala w nocy...
przypomnialm jeszcze Olkowi ze Iwi zesto przechodzila anginy i zawsze to olewala wiec to moze paciorkowiec beta hemolizujacy sie dzis jej tam zalegl i ja meczy... Olek jutro powie to pani doktor...
ide spac.. jutro szpital od 1 ale chce sie wyspac zeby miec sily ja rozbawiac...
aa i pojawaiaja sie mysli zeby odwolac slub.. powiedzialam Olkowi zeby poczekal jeszcze do konca tygodnia.. on strasznie niechce go odwolywac ale jak bedzie lezaca to sobie tego niewyobrazam... moze chociaz przepustka.. ale bezsensu..
|
strasznie trudna decyzja czeka Olka, sama nie wiem co bym zrobiła ze ślubem. Z jednej strony szkoda wszystko odkręcać, ale z drugiej nie wiem czy Iwona chciałaby pamiętać ten dzień przez mgłę, będąc nie w pełni sił. Ślub to strasznie stresująca chwila, może lepiej nie męczyć jej teraz. Chociaż z drugiej strony może jej stan się poprawi, to jeszcze 2 tyg przeszło, może coś się zmieni na dobre, może chociaż będą wiedzieć co jej jest i trafią z lekami i podleczą ją trochę.
Właściwie najlepiej poczekać jeszcze, może Iwona sama będzie w stanie zdecydować co zrobić...
Cytat:
Napisane przez korzel
Hej Dziewczyny!
pare stron wczesniej dolaczylam do was i staram sie sledzic na biezaco, jednak to kurcze duzo pracy!!! Zainteresowal mnie temat zaproszen (po zobaczeniu wlasnorecznie wykonanych przez kajao18 - super!!!!).
Jako ze jestem poza granicami kraju na stale i zapraszam sporo zachodnich gosci, to jeszcze nie wiem jak ten problem rozwiaze. Mam swiadkowa ktora robi swietne kartki urodzinowe sama, ale chyba nie bede jej zameczac moimi zaproszeniami. Tak wiec musze sie zorientowac ile kosztuja zaproszenia w PL. Macie pojecie?
Spodobal mi sie pomysl (dla moich zachodnich gosci raczej) wyslania w najblizszej przyszlosci takich MAGNESOW (tu link) na lodowke gdzie sie wpisuje glowne informacje o slubie. Wydaje mi sie, ze warto dla tych gosci, ktorzy musza planowac przyjazd na dlugo przed - wtedy daty im sie nie pomyla!
Mnie samej ciezko przyleciec na wesela znajomych, szczegolnie jak dowiaduje sie pare miesiecy przed. Juz przynajmniej dwie imprezy przegapilam, a nastepne dwie tez pewnie nie dam rady (no jedna z nich to w kwietniu 2009, niby moglabym zaplanowac jakis wypad do polski, ale na swoj wlasny slub mam leciec w lipcu wiec sie jescze zastanawiam... ) Zwykle bywam tylko na swieta bozego narodzenia, ale teraz kuzynostwo w wieku slubnym, wiec chyba trzeba bedzie zmienic zwyczaje co nieco.
Tak wogole to przeraza mnie pomysl doreczania zaproszen osobiscie. Chyba mam swietna wymowke bedac na "wygnaniu" i wysle wiekszosc ich poczta... nawet nie wiem czy do slubu bede jeszcze raz w polsce, to mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi. Tak czytam na watkach panny mlode 2008 jak te dziewczyny marudza przy rozwozeniu, ze to tyle jezdzenia, to sie jeszcze dziwie ze ta tradycja sie utrzymuje. Jak wy sie na to zapatrujecie?
(a i wybaczcie mi brak polskich znakow, od dawna nie uzywam sorrrry!)
|
nikt nie powinien mieć pretensji o niedoręczone osobiście zaproszenia, spokojnie możesz pocztą wysyłać. Zaproszenia w Polsce są w różnych cenach, za 1 zł nawet się kupi jakieś
Cytat:
Napisane przez MisQa
kobity ratujcie mnie  juz trzeci tydzien choruje.... najpierw bylo zapalenie gardla, a wczoraj wylądowalam w szpitalu na ostrym dyżurze i okazało sie, ze angina ropna  juz trzeci dzien boli jak cholera, jedna strona gardla opuchnieta...tzn migdal mam tak wielki, ze to wyglada jak opuchniete.... jakos tak slabo mi...a jeszcze do pracy na 10 mam.... ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
biedulko, musisz się wyleczyć do końca bo inaczej ciągle będziesz chorować
Cytat:
Napisane przez iwonka861
Śliczne zaproszenie! Wcale nie wygląda jak robione  Mam pytanko- jak wycinasz takie kwiatuszki?, bo one są chyba wycinane, czy są jakieś specjalne szablony, które się odciska, wtedy wyciskany wzorek odpada???Mam nadzieję,że mnie zrozumiałyście, bo trochę zamotałam...
|
to taki specjalny dziurkacz z wzokiem.
W biedronce w tym tyg jest promocja na te dziurkacze ozdobne, 6 szt. chyba za 19.90 czy coś takiego
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
Kochane, wczoraj przeżyłam szok!! Zgubiłam ... tzn prawie zgubiłam ( bo po poszukiwaniach sie znalazł) pierścionek zaręczynowy.  A ile nerwów się najadłam.
|
ojej wcale ci się nie dziwie. Dobrze ze się nie zgubił naprawdę
Cytat:
Napisane przez popscene
A ja myślałam o podziękowaniach po błogosławieństwie.
Takie publiczne dziękowanie to dla mnie jakaś szopka. Jest to trochę intymna chwila i wolę to zrobić bardziej dyskretnie.
|
też kiedyś o tym myślałam, ale jak będzie nie wiemy jeszcze
|