Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-30, 11:03   #2122
ninaad
Wtajemniczenie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8404245]
Ja przed chwilą dostałam okropnego uczulenia
Mam jakąś kontaktówke spożywczą, tylko nie moge wyczaic na co,choć w sumie lista podejrzanych nie jest długa.

ja też ostatnio mam alergię - tyle, że na słońce. Nie jest to fajne- wystarczy, że kilka minut czekam na przystanku na kolejkę a potem patrzę, że całe ręce w kropkach. Swędzi jak diabli. Biorę wapno, smaruję się hydrokortyzonem i filtry i jakoś trzeba będzie przetrwać to lato

Kolejna petla SB, tak bardzo pilnujemy regularnosci posiłków i częstotliwości ze zamiast często mało, w końcu zjadamy często i dużo. Sama w nią wpadłam pare razy Dlatego teraz nie pisze juz co jem i czasem staram się robić przerwy dłuzsze niż 3 godziny jezeli nie burczy mi w brzuchu.

no dokładnie tak u mnie jest.
Chwila luzu w pracy- ide wiec zaraz na zakupy, bo moja półka w lodówce w robocie pusta jest. Trzeba uzupełnić jakimiś serkami i warzywami

Zdecydowanie wypełnionym, ja mam z takim małymgrochem łuskanym
ja mam solą wypełniony. Ale i tak nie umiem tym kręcić. Wypełniony hula hop jest ciężki- i wczoraj jak spadł mi to przytłukłam sobie palec

Winogron na pewno nie wolno, za duzo cukru
Widze, ze z owocami nie jestem sama. Wpisalam to nawet na listę barier do przełamania

oj tak, ja też uwielbiam owoce. I jakoś nie mam serca sobie odmawiać, bo na niektóre niedługo sezon się kończy.
Dobrze chociaż, że winogron nie lubię zbytnio

[/quote]

kurcze- nie wiem co jest. Próbuję już któryś raz a wizaż mi wmawia, że "Zbyt lakoniczna wypowiedź.
Wiadomość musi zawierać minimum 1 znaków."
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora