Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-06-08, 21:50   #4502
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)

Witajcie Dziewczęta....

Będąc na wsi znalazłam kabel od starego laptopa...tak jakoś odruchowo spakowałam go do torby,zła trochę na siebie za ociaganie się z wezwaniem informatyka ....i wiecie co laptop działa...
Kamień z serca mi spadł,bo jak pomyślałam sobie że z dwa tysiaki trzeba wydać by było na nowy,gdyby informatyk nie pomógł .......a tu się okazało,że kabel tylko padł

W temacie diety....
to chyba tylko to jest sprzyjające dla mnie w upały (za którymi nie przepadam),że mam większe zapotrzebowanie zdecydowanie na płyny,a naturalnie ograniczam jedzenie,na które mniejszy apetyt po prostu....no i kocham nasze sezonowe truskawki i czereśnie,którymi sie zajadam,bez większej konieczności siegania po cukry proste w postaci półkowych słodyczy...

Czytam o Waszych dietetycznych osiagnięciach i podziwiam naprawdę ...
Witam nowe Dziewczyny...pełne zapału ...aż miło

Lyrcia...co nas nie dobije,to wzmocni....ale generalnie ostatnimi czasy większa roszczeniowość wsród ludzi i trudniej się dogaduje... dlatego po 30 latach zasiedzenia w jednym miejscu zdecydowałam się jednak na zmianę,i póki co ta zmiana mi służy....

Doradzałaś Stylowej Twoje okolice na wypoczynek....popieram ....są naprawdę urokliwe,i niech ten Ktoś ().... pozwala na nowo korzystać z uroków tego otaczającego piękna....

Basia,Milennka... gratki za spadki....motywujecie nas pięknie

Emne...miło,że się odezwałaś....trzeba by się spotkać latem

Pozdrawiam Was Wszystkie........mi trochę kopniaka w pupę brak ...do stanowczych działań,by spodkowo było....ale chociaż wzrostów od dłuższego czasu brak,to tez dobry znak.... może jak poczytam Was jeszcze to mi też sie udzieli....oby

Edytowane przez barbra66
Czas edycji: 2018-06-08 o 22:19
barbra66 jest offline Zgłoś do moderatora