Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Ubranka i biżuteria :-) Dokładka 10.11.05r.
Witam wszystkich! Mam kilka rzeczy na wymiane.Moze komus sie cos spodoba Przepraszam tylko za jakosc zdjec,ale nie mam cyfrowki , tylko robilam zdjecia telefonem. Dokładka poniżej!!!
1)Bluza biała z różowym paskiem na rekawie, stan bdb, noszona ok 3-4 razy, roz.34/36
2)bluzeczka czarna krótka z kwiatuszkami na ramiaczkach(z cyrkoni lub czegos podobnego), stan bdb, ubrana 1 raz- (nieaktualne) RÓŻOWIUTKA
3)bluzka biała z rekawem 3/4, noszona dosc czesto, stan db- (nieaktualne) TALA
4)bluzka bordowa z rekawem 3/4, noszona kilka razy, stan bdb- (nieaktualne) TALA
5)bluzeczka bordowa z różowym wzorkiem, stan bdb, ubrana 1 raz- (nieaktualne) paulisia_elk
6)bluzeczka czarno-szara (błyszcząca), stan bdb, ubrana 1 raz(na sylwestra)
7)sweter biało-różowy (melanż), ciepły,stan dobry,noszony kilka razy - (nieaktualne) bassienkaw
8)spodnie granatowe z czerwonymi sztruksowymi wstawkami, roz.36, noszone dość często,ale nie zniszczone
9)torebka brązowa (cieniowana od jasnego do ciemnego brązu),stan bdb,noszona kilka razy- (nieaktualne) SELINKA
10)torebka duża czarna (A4), noszona przez ok3 miesiące, ale nie zniszczona
11)spódniczka szara z lekkim wzorkiem kwiatowym,z rozcieciem na prawej nodze, na metce roz.M,ale chyba mniejszy w rzeczywistości,stan db, noszona kilka razy
12)kurtka z kapturem (jeans),kolor taki brudny niebieski, roz.M, stan bdb,noszona kilka razy
13)bluzeczka biala krótka, stan bdb, noszona 4-5 razy
14)bluzeczka biała krótka na ramiączkach cieńkich, ze sznurków na plecach, noszona kilka razy, roz.34/36
15)spódniczka biała krótka, plisowana, noszona kilkanascie razy - (nieaktualne) aga1616
16)okulary przeciwsłoneczne brązowe- (nieaktualne) aga1616
17)kolczyki długie srebrne
18)kolczyki srebrne wkrętki, z oczkiem(jakiś kamyczek)
19) srebrny pierścionek - (nieaktualne) bassienkaw
20)biale kolczyki plastikowe +2 biale bransoletki
21)kolczyki czarne (klipsy)
22)bransoletka z perełek
23)paski wąskie, nie noszone, kolor kremowy,czerwony i niebieski- (kremowy nieaktualny) bassienkaw
24)pasek z jeansu,noszony 2 razy
25)pasek rózowy i szary, nie noszone
DOKŁADKA!!! 10.11.2005r. FOTKI na str.3 !!!
26)Golf cieplutki, kolor bardzo jaśniutki beż-prawie biały,z efektownym zameczkiem(można rozpiąć),stan idealny,ubrany 2 razy
27)sweterek kremowy, roz.S, noszony kilkanaście razy ale stan bdb
28)kozaczki(kowbojki), roz.39, cieplutkie i wygodne, nosilam je kilkanascie razy,ale niestety sa za duze , maja lekko przytarte obcasy od chodzenia,ale nie zauważalne( sa bezflekowe)- (nieaktualne) bassienkaw
29)torebka biała, stan db,bo ma 3 kreski niewielkie od długopisu, ale chyba da sie czyms zmyc dlugopis,ale nie wiem czym- (nieaktualne) aga1616
30)bluzka czarna z rekawkiem 3/4 i kokardka do zawiazania z przodu, stan db- (nieaktualne) iwona200
31)bluzeczka fioletowa na ramiączkach,na metce roz. XL, ale to malutka bluzeczka na S lub XS,kolor typowy fiolet,ale nie wyszedł na zdjęciu
32)spódniczka bordowa w czarne kwiaty,za kolano, stan bdb,na metce roz.L,kolor mocny bordo,ale nie wyszedl na zdjęciu
33)spódniczka kremowa w różyczki, letnia,za kolano, roz.36,dopasowuje sie do ciała,stan db, noszona dość często
34)białe majteczki koronkowe, na metce roz. 34/M
35)strinki granatowe, na metce roz.M, ale wyglądaja na malutkie tzn. na jakies S(byly jako dodatek do gazety wiec nie maja metki)
36)pasek w kolorze srebrnym, dl.80cm- (nieaktualne) iwona200
37)pierscionek w kolorzez srebrnym, cos jak kwadratowa obrączka
38)wisiorek serduszko w kolorzez srebrnym
39)kolczyki gwiazdki wkrętki, pozłacane
40)torebka czarno-czerwona, noszona dość często, stan db- (nieaktualne) aga1616
41)torebka kremowa, noszona bardzo czesto, ale rozlecialy mi sie butki w takim kolorze wiec do niczego mi nie pasuje
Zaraz sprobuje wkleic zdjecia .pa
Czas edycji: 2005-11-29 o 12:53
|