2018-06-09, 06:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Cytat:
Napisane przez JustynkaWe
Hejo dziewczyny Pamiętacie mnie jeszcze jestem pół roku po operacji u pana doktora RP No i co byłam wczoraj na kontroli moje piersi jak może pamiętacie były dwie różne każda z innego świata implanty anatomiczne politechniczny 480 ml No i niestety poprawka musi być ale nie z moim panem doktorem warunki które mi zaproponował są nie do przyjęcia wymiana jednego implanta w lewej piersi jest różnica 120 ml mniej więcej 480 zaproponował mi 535 co da mi te 50 ml No proste i logiczne że nic od razu dowiedziałam się że do mojej długiej klatki źle wyglądają jednak Anatomy i przydałoby się wymienić implanty na dwa okrągłe średnia wysokość i co cena jak zwykle wymiana implantów obydwóch 16000 OK spoko fajnie ładnie ale już wcześniej zapłaciłam taką cholendarne sumę w liczyłam się z tym że mogę mieć poprawkę ale nie sądziłam że wszystko wyjdzie tak a nie inaczej nie wiem teraz co mam zrobić. Zapisałam się do lekarza z Katowic aka wiem że tutaj Dziewczyny robiły i nawet oglądałam piersi spod jego ręki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Witaj. Tak mu przykro ze poprawka okazuje się niezbędna. Różnica jest I to widać ma zdjęciach. moim zdaniem to lekarz powinien wziąć na klatę ze źle dobrał wielkość implantów i kształt a teraz jeszcze każe za to ponownie płacić. powinien to zrobić w ramach bezpłatnej reklamacji. No kurcze jeśli ja zrobię pacjentowi źle badanie to powtórka jest bezpłatna a jeszcze wstyd pozostaje ze trzeba pacjenta ściągać ponownie. Ja obawiam się kontroli rocznej która mam za miesiąc.
Zrobiłam usg I MR piersi. Implanty są pofałdowane o lewy cycuś boli i jeszcze bardziej opada. Jestem załamana bo na klatce mam same kości a po bokach 2 implanty.
|
|