Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółka i jej '' związek''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-06-09, 18:57   #29
zielony_smok
Raczkowanie

Dot.: Przyjaciółka i jej '' związek''

[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8407132 1]Ja niestety też kiedyś byłam taka głupia i nieogarnięta i nie widziałam, a raczej nie chciałam widzieć tych wszystkich znaków ostrzegawczych. Nie raz żaliłam się przyjaciółkom, a potem znowu do niego leciałam. Przepraszałam go za wszystko bo twierdziłam,że to ja jestem winna jego zachowań. Jak przyjaciółki mi doradzały abym go zostawiła, to ja właśnie twierdziłam, że on się zmienił i że wszystko jest ok, po czym znowu za kilka dni leciałam do nich z płaczem. Prawda jest taka, że osobie w toksycznym związku można tłuc do głowy, a ona i tak zrobi swoje bo jest tak omotana przez partnera i uzależniona od niego emocjonalnie, że to jest jakaś masakra. Ja musiałam dojść do takiego momentu, gdzie sama spojrzałam na wszystko trzeźwym okiem i zapytałam siebie czy naprawdę chcę aby cała reszta mojego życia tak wyglądała...ogólnie to zrywałam masę razy, ale za każdym razem wracałam będąc szantażowana emocjonalnie. W końcu udało mi się z tego wyrwać, ale musiałam sama do tego dojrzeć i dostać po drodze wiele razy po tyłku.[/QUOTE]
A ile czasu trwał ten '' szałowy'' związek?

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez KiszkaPasztetowa Pokaż wiadomość
Ale jak widac jej to wszystko pasuje i mimi tych jego wszystkich wyskokow jest szczesliwa.Moze po prostu zostaw ich w spokoju? Calego swiata nie naprawisz
'' Może po prostu zostawiłabym ich w spokoju'' gdyby nie to, że jest moja przyjaciółką i widzę ile ją to zdrowia, emocji i życia kosztuje ; )
zielony_smok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując