Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmniejszenie piersi cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-06-14, 06:07   #435
dzidziakj
Raczkowanie

Dot.: Zmniejszenie piersi cz.2

Cytat:
Napisane przez Lusia_em Pokaż wiadomość
To nasze piersi są w tym samym wieku ;D
Ciebie tez czasami tak bardzo "ciagną"? Od sutków do ciala. I zdarza sie, ze czuje jakby ktos mi wbijal szpikulce w nie... Podobno to normalne, ale przegladam forum i dziewczyny na to nie narzekały raczej.
Dzisiaj probowalam pierwszy raz zrobic masaz, piersi od dolu sa tak twarde jakby tam jeszcze byly dreny albo inny beton. Nie wiem czy to sie uda rozmasowac Ja liotonu nie uzywalam. Co lekarz to inne zalecenia... Ale fakt, piersi sie goja w swoim tempie i trzeba wszystko dostosowac do nich. Ja na szczescie nie mam juz siniakow ani krwiakow, tylko troche (sporo w sumie) strupkow. Moze dlatego mam juz robic masaze i uzywac masci.
W codziennym zyciu robisz juz wszystko?
ChceB- juz na konsultacji i pozniej na malowaniu przed operacja caly czas mowilam p. doktor, ze chce sutki nieprzyzwoicie wysoko i opisalam ksztalt o jakim marze Wiec nie wstydz sie i powiedz. Raczej na pewno wezmie to pod uwage robiac Ci piersi
No bolą a już się bałam ze właśnie tylko ja to mam. Głównie lewy boli i ciągnie i czuję jak by byl właśnie twardy ake to nie to samo ce te donice co kiedys wkoncu widze je ladne stojace itd. Proboje jakos je masowac ale lewy to mocno twardy. I duzo strupków. A tez nieraz czujesz pieczenie skóry?
dzidziakj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując