2008-07-31, 16:54
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
dziewczyny,
dlugo nie pisalam bo normalnie sie zalamalam.
Najpierw okazalo sie, ze buty, ktore zamowilam na stronie 'buty slubne' sa za duze, mama odeslala z prosba o wymiane na rozmiar mniejsze. Nie bylo zadnych wiadomosci przez 3 tygodnie, zadzwonilam tam i okazalo sie, ze producent ma okres urlopowy i buty moge miec najwczesniej za 2 miesiace. Zaproponowano zwrot pieniedzy lub inne buty ze strony. Na zwrot pieniedzy sie nie zdecydowalam bo nie mialabym czasu na kupno butow po przyjezdzie do Kielc. Bede w piatek za tydzien, suknia juz jest w salonie i jestem umowiona na przymiarke na sobote. W ciagu jednego popoludnia butow na pewno bym nie kupila (zakladajac, ze szybko sie wyspie po 24h podrozy autem). Wybralam wiec inne i czekam az przyjda.
A poza tym bede najbrzydsza Panna Mloda w historii Kielc ! Syfow mam tyle ile gwiazd na niebie. Tarka na dekoldzie plus ropne wypryski no i oczywiscie twarz! Nic nie pomaga, doslownie NIC!!! Dziewczyny, ratujcie mnie - dajcie namiary na jakis salon pieknosci gdzie mi te syfy wylecza. Na dermatologa nie mam czasu. No dramat normalnie!
|
|
|