Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Badania
Wątek: Badania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-06-17, 08:04   #7
DaisyDuck23
Raczkowanie

Dot.: Badania

Cytat:
Napisane przez Magianelka Pokaż wiadomość
Kochane i Kochani,

Mam nadzieję, że piszę w dobrym dziale. Chciałam Was zapytać o to, jakie mam wykonać badania krwi. Badania chcę zrobić z racji tego, że od dłuższego czasu czuję się bez energii, taka wręcz ospała, wycieńczona, na nic nie mam ochoty, humor mi nie dopisuje przez to, a także z tego względu, że boli mnie brzuch, aż skręca, gdy np. wstaję z pozycji siedzącej lub leżącej. Mam też problem z trądzikiem i nieregularnym okresem Na wizytę u ginekologa jestem już umówiona, ale chciałabym mieć już jakieś badania, aby coś pokazać.

Ogólnie to uważam na to co jem, zdrowo się odżywiam, ale czuję też ogromną chęć na coś słodkiego, zwłaszcza po posiłku. Może to wina tego, że mam mało wysiłku fizycznego? Pracuję dużo w pozycji siedzącej przy biurku.

Byłam u lekarza rodzinnego i nic konkretnego nie stwierdził, zapisał witaminy i tylko chciał mnie wysłać na badanie krwi, a sam z siebie powiedział, że na co chcę zrobić sobie badania, na to mnie wyśle

Moja przyjaciółka miała te same objawy i endokrynolog zdiagnozowała u niej Hashimoto. Wiec mysle, ze powinnas pojsc do endokrynologa. Lekarz Ci powie jakie badania zlecic ale na pewno TSH.
DaisyDuck23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując