Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ile pieniędzy do koperty?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-01, 12:38   #322
dzustam
Zakorzenienie

Dot.: ile pieniędzy do koperty?

Cytat:
Napisane przez slimbarti Pokaż wiadomość
Bogatych ? mylisz to z przyzwoitoscia...bogaci daja dzieciom na komunie laptopy i skutery.

bardzo szybko zweryfikujesz swoje poglady jak bedziesz brac slub.

powtarzam, kasa nie jest najwazniejsza tym bardziej jezeli ktos ma ciezka sytuacje ale kombinowanie jak tu zaoszczedzic i usprawiedliwiac sie tez nie jest fair...
Ja brałam, zależało mi na gościach - bliskich mi osobach. Nie myślałam, czy impreza się zwróci, bo byliśmy przyszykowani na koszty, od kiedy podjęliśmy decyzję o ślubie.

Pieniądze na start też są ważne, nawet bardzo, ale ludzie w moim mniemaniu są ważniejsi, czego nie widać w Twoich wypowiedziach. Goście w Twoich postach jawią się jako maszynki do pieniędzy.

Cytat:
Napisane przez Mircalla Pokaż wiadomość
nie wiem czy wypada, czy nie wypada, jeśli nie pracujesz. Ja idę za tydzień do siostry ciotecznej z osobą towarzyszącą i daję prezent, ale ja pracuję. Natomiast mój brat studiuje, zabiera koleżankę i nic nie daje. rodzice dają 1500zł (panna młoda jest chrześnicą mamy) za siebie i za mojego brata. Myślimy, ze jak na biedny Lublin to wystarczy.
Myślę, że suma jest wystarczająca. My kiedyś, dawno temu jechaliśmy z rodzicami tżta na ślub i wesele i dając prezent rodzice poinformowali państwa młodych, że prezent jest od naws wszystkich. Zamiast dzielić na dwie koperty, wszystko poszło w jednej.

1500 zł to wcale nie jest mało. Co prawda slimbarti wołałby więcej, więcej , więcej

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując