Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-01, 12:52   #1279
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Witaj,czytam tak twoje wypowiedzi i wiesz muszę ci powiedzieć że podczas brania meridi na pewno mógł ci się organizm bardzo osłabić,co idzie za tym że mogłaś być bardziej narażona na jakiego kolwiek typu wirusy i bakterie.Mnie na przykład częściej wyskakują wypryski jakieś ,co jest w sumie zawarte w ulotce.Jednak jak wspomniała już Tereska,nie ma tam mowy o guzach.Z drugiej zaś strony guz zapewne nie wychodzi z dnia na dzień tylko kształtuję się pod skórą jakiś dłuższy czas ,może i te tabletki nie mają aż takiego długiego działania ale np w ulotce było napisane że mogą wystąpić reakcje alergiczne począwszy od łagodnych wykwitów skórnych i pokrzywki aż do obrzęku naczynioworuchowego czyli nagły obrzęk skóry. To są silne tabletki i czasami mogą mieć skutki uboczne które mogą być widoczne dopiero po jakimś czasie,tak mi się wydaje...Choć ja nie jestem lekarzem i nie chcę cię straszyć czy coś,ale radziłabym jednak zwrócić na to uwagę.
Mądra blondi

Dokładnie, tak jak piszesz Agatko, takie różne poważne rzeczy nie dzieją się z dnia na dzień, może nasza Dziubka miała osłabiony organizm i jakieś badziewie się przypętało

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując