Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rasasi, Gwiazdy Pustyni - arabskie perfumy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-02, 11:06   #58
kalotinos24
Raczkowanie

Dot.: Rasasi, Gwiazdy Pustyni - arabskie perfumy

No dobrze wiec ja dostalem kilka probek od tegoz wlasnie sklepu sprawiedliwie po 2 w spraju i 2 w formie olejku.
Powiem tak jesli kupywac to tylko w formie olejku,zapachy edp nie umywaja sie przede wszystkim sie nie rozwijaja stoja ehm jak wiadomo co albo komu,takie jest moje zdanie.
Zupelnie inaczej sprawa wyglada w formie olejku rzeczywiscie trzeba je troszke powcierac,ale szybko sie wchlaniaja.
Ja zamowilem sobie probke olejku Mahyouba,i Muzarkash.
Jesli chodzio Mahyouba na poczatku bije ostro po nosie naprawde strzal zapachowy(troche zapach przypomina farbe swieza na scianie) trzeba troszke odczekac potem pojawia sie cierpka taka apteczna nuta wlasciwie dziwnie to wyglada,ale z biegiem czasu zapach sie rozwija wolno i leniwie,ale jednak.
Zgadzam sie z Eternity,ze to zupelnie inne zapachy niz te ktore mozna nabyc w sephorze douglasie.
Zupelnie inna bajka szkoda ze mozna zamowic tylko 4 probki(no ale nic dziwnego duzo by stracili na tym)Aha no i trwalosc bardzo bardzo dobra killer nie samowity
Muzarkash jest juz troszke lekki cytrusowy delikatny,ale czuc tez arabska reke potem zamienia sie w sandal i wlasciwie nie zmienia sie,rowniez nie jest to jednostrzalowiec a wiec trwalosc bardzo dobra..
Rzeczywiscie olejki te trzymaja sie bardzo dlugo(jesli juz macie kupowac cos z tego sklepu to kupujcie w formie olejkowej tylko i wylacznie edp sie nie umywa)wystarczy tylko kilka kropel i naprawde czuc go caly dzien.
Aha i uwaga oszczednosc jest wskazana ja na poczatku z Muzarkashem troche przesadzilem,no coz ciezka reka i glowa mnie rozbolalatakze uwaga.
I jeszcze probki w jakiej sa formie calosc zapakowana w mocna koperte,male probeczki sa napelnione na kilka doslownie kropelek.
Pewnie kupie Mahyouba,ale nastepnym razem jak poprosze o probki to tylko i wylacznie w formie olejkow.