Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZATOWAROWANIE-wspólne akcje zakupowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-02, 10:38   #1
martamilcz
Rozeznanie

Exclamation

ZATOWAROWANIE-wspólne akcje zakupowe

Zgodnie z ustaleniami na plotkowym, wątek o wspólnych akcjach zakupowych uważam za otwarty.

Kilka zasad dotyczacych funkcjonowania watku
  1. Posty pisza osoby które podejmują się przeprowadzenia akcji, a osoby chcące w niej uczestniczyć pisza na priv jakie produkty ja interesują. Bardzo prosze o przestrzeganie tej zasady, ponieważ inaczej zrobi nam sie duży bałagan!
  2. Akcja ma na celu umożliwienie zakupów tańszych dla wszystkich, bądz zakupów dla niektórych niemozliwych np ze wzgledu na barierę językową. Posty w których ktoś będzie chciał po prostu zarobic lub skorzystać z darmowej formy reklamy będą usuwane!
  3. Akcja zakupowa zakończona jest rozliczeniem z każdą osobą biorącą w niej udział,poprzez opublikowanie faktur i paragonów
  4. W przypadku zakupów zagranicznych ewentualne cło płasi kazdy biorący udział w akcji, adekwatnie do sumy swoich zamówień
  5. Koszty dostawy dzielone są na wszystkie osoby biorące w niej udział
  6. Organizując akcję zatowarowania, podajemu termin do którego obowiązują zapisy, oraz termin przedpłat
Mam nadzieję że czytelnie to wszystko wyjaśniłam, jesli ktos ma pytania lub sugestie dotyczace funkcjonowania wątku- po prostu piszcie!
Życze wam samych udanych zakupków przydasiowych!
martamilcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując