2008-08-02, 10:38
|
|
Rozeznanie
|
ZATOWAROWANIE-wspólne akcje zakupowe
Zgodnie z ustaleniami na plotkowym, wątek o wspólnych akcjach zakupowych uważam za otwarty.
Kilka zasad dotyczacych funkcjonowania watku- Posty pisza osoby które podejmują się przeprowadzenia akcji, a osoby chcące w niej uczestniczyć pisza na priv jakie produkty ja interesują. Bardzo prosze o przestrzeganie tej zasady, ponieważ inaczej zrobi nam sie duży bałagan!
- Akcja ma na celu umożliwienie zakupów tańszych dla wszystkich, bądz zakupów dla niektórych niemozliwych np ze wzgledu na barierę językową. Posty w których ktoś będzie chciał po prostu zarobic lub skorzystać z darmowej formy reklamy będą usuwane!
- Akcja zakupowa zakończona jest rozliczeniem z każdą osobą biorącą w niej udział,poprzez opublikowanie faktur i paragonów
- W przypadku zakupów zagranicznych ewentualne cło płasi kazdy biorący udział w akcji, adekwatnie do sumy swoich zamówień
- Koszty dostawy dzielone są na wszystkie osoby biorące w niej udział
- Organizując akcję zatowarowania, podajemu termin do którego obowiązują zapisy, oraz termin przedpłat
Mam nadzieję że czytelnie to wszystko wyjaśniłam, jesli ktos ma pytania lub sugestie dotyczace funkcjonowania wątku- po prostu piszcie!
Życze wam samych udanych zakupków przydasiowych!
|
|
|