Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moj facet ma konta na portalach randkowych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-02, 12:49   #54
dagi_77
Przyczajenie

Dot.: moj facet ma konta na portalach randkowych

Witam!
Tak czytam sobie co przeżywacie i wspomnienia wracają... Mój ex też lubił sobie flirtować. Wyszukiwał dziewczyny na necie i kontynuował na GG lub Skypie. Bardzo się na mnie wkurzył jak przeczytałam jego historię czatów. Nie przestał, a jego rozmowy były coraz bardziej pikantne. Manipulował dziewczynami żeby wyjść na idealnego faceta, a ja go widziałam wciąż leżącego na kanapie i robiącego karierę. Kiedyś przez przypadek znalazłam w komputerze nagranie, sam dźwięk, "jakiś" facet i kobieta... niewiele słów... Jak wrócił do domu byłam roztrzęsiona i blada. Wystraszył się, twierdził że nagrał to kolega z pracy (policjant). Miałam wątpliwości. Teraz wiem, że to był on. W domu spokojny i opanowany i ten jego komputer, a w pracy potwór idący do celu po trupach... Maski i manipulacja. Nasz związek zaczął się walić bardzo szybko. On gdzieś wychodził. Poznał dziewczynę młodszą od siebie chyba 11 lat i teraz nią manipuluje. Tak jak kiedyś mnie chciał ktoś ostrzec tak teraz ja bym chciała, ale wiem, że ona mi nie uwierzy. Przecież on jest cudownym facetem i całym jej światem... Pisze na czatach i GG bo to ważna część jego pracy...
dagi_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując