2018-06-28, 10:34
|
|
|
BAN stały
|
Co ja zrobiłam... :(((
Cześć, do tej pory zawsze was tylko czytałam i was uwielbiam i wiem że potraficie pomóc i doradzić a ja chcę to z siebie wyżucić.
Skończyłam gimnazjum i idę do liceum niedługo i właściwie już wiem że się dostałam gdzie chciałam. Ale to nieważne.
Mieliśmy mała imprezkę na 6 zaufanych osób z dziewczynami i dwoma fajnymi kolegami i w jednym się zabujałam jak głupia już dawno (((
Dużo wszyscy wypiliśmy a Piotrek ciągle dolewał i zaczęłyśmy się wygłupiać i się z nimi na zmianę lizać. Gośka poszła dalej i zaczęła się dobierać do Piotrka a ja już nie panowałam i nie chciałam być gorsza i tak to się skończyło, że we dwie to zrobiłyśmy. Wszyscy się patrzyli i się śmiali i kibicowali. Teraz czuję się jak szmata (( Ja wiem że to nie byłam ja i nie wiem co on teraz o mnie myśli i inni też. Nie chcę w nowej szkole od razu mieć takiej opinii. Boję się też że ktoś rozpowie i dotrze to do starszych
Nie chcę aby moja jedna faza wszystko tak zmieniała ale ja nie mogłam nic jak ona z nim (( Życie jest straszne
|
|
|