Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-06-28, 12:29   #4807
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Kala713 Pokaż wiadomość
No właśnie wszędzie czytam i każdy mówi (pisze) ,że coś się za jakiś czas wykrusza wiesz ortodonta to sobie pójdzie do kolegi po fachu i pewnie mu jeszcze zrobi po kosztach
A ja nie będąc na miejscu w Pl to sobie mogę pomarzyć,każdy z kim rozmawiam to jeździ do dentysty do Pl bo mimo iż drogo na nasze zarobki to w porównaniu do tego ile kosztuje dentysta za granica to pikuś
Boje się,ze idąc do dentysty poniesie mnie fantazja i powiem a rób Pan a potem będzie płacz,naoglądałam się zdj w internetach a wiadomo jak to działa na wyobraźnie

Teraz nawet się zastanawiam czy jest sens wybielać zęby bo raz ,że to droga impreza (biorę tylko pod uwagę lampę w gabinecie) a dwa muszę dodatkowo 350zł dopłacić za osobne wybielanie martwego zęba także studnia bez dna
Nikt mi nie powie ile będzie widoczny efekt bo wiadomo to sprawa indywidualna a poza tym z moją tendencją odkładania się osadu i kamienia zaraz zęby będą bure a nie białe
No ale jak usuniesz kamień to znowu beda białe mi sie odkłada bardzo szybko kamien ale wystarczy go sciagnac i zeby wracają do swojego białego koloru.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora