2008-08-03, 00:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II
Cytat:
Napisane przez AryaxD
do czego służy to Bed Head ? i to Vaselina to wazelina czy coś tej firmy :jezyk: ?
|
Bed Head jest na objętość wlosow. To z Vaseline to oliwka w żelu 
Cytat:
Napisane przez maja55
Madziarro, czy solar sublime ułatwia rozczesywanie włosów? I czy bardzo je obciąża? Też mam cienkie i długie włosy i po szamponach mocno regeneracyjnych czasami mam oklapłe strąki.
Jak to wygląda w przypadku solar sublime?
|
Maju, ja takze mam cienkie włosy, i moich nic a nic nie obciąża ani nie wzmaga przetluszczania. Zdecydowanie ulatwia rozczesywanie, już sam szampon nie plącze tak wlosow jak normalne szampony 
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Madziarra świetny zbiór 
napisz coś proszę o Aqualii Vichy-to serum?Warte swojej ceny?Zauważyłaś jakiekolwiek efekty?Szukam czegoś dobrze nawilżającego 
|
Dzieki Serum bardzo lubię, jest lekkie, żelowe, ale dla b.suchych skór moze być za slabe. Jednak moją mieszaną w kierunku suchej nawilża wystarczająco 
Cytat:
Napisane przez maja55
Mardziarra, zapomniałam jeszcze spytać o samoopalacz Lancome. Czy mogłabyś go porównać do np. Clarinsa w mleczku?
|
Clarins nadaje sie zdecydowanie bardziej na twarz /szyję /dekolt. Lancome - na cialo, zwlaszcza nogi. CHyba nie zaryzykowałabym uzycia go na twarz, brąz jest co prawda rownomierny, ale jak dla mnie zdecydowanie za brazowy. Za to na nogach spisuje sie idealnie - wyrazista, rownomierna i trwała opalenizna 
Cytat:
Napisane przez Ms.Torres
dzięki za info
madziarra, świetny zbiór  widzę, że masz lactacyd-miałaś może płyn (pH 3,5)? zastanawiam się, czy ponownie go kupić czy wziąć jednak emulsję-nie wiem, co lepsze
jak Ci się podoba olejek monoi de tahiti? czy zostawia na skórze tłustą warstwę? używasz go na włosy? obciąża je? masz może jego skład?
|
Dzięki Z Lactacyd mam tylko klasyczną emilsję, nie miałam płynu ginekologicznego.
Oliwka Monoi to moj letni hit Jest dość tlusta, ale ja takie lubię. Na pewno trzeba odczekać przed ubraniem się. Na wlosy nie uzywalam, bo moje są cienkie i przetluszczające się, a oliwki im nie slużą. Składu nie mam , bo wywaliłam kartonik
|
|