Wątek
:
Ile mozna przytyc po 1 dniu po "kompulsie/napadzie"? Plis help bo nie zasne cala noc:
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-08-02, 23:56
#
1
KittenFromHeaven1989
BAN stały
Ile mozna przytyc po 1 dniu po "kompulsie/napadzie"? Plis help bo nie zasne cala noc:
Dziewczyny,mam wazne pytanie a sie nie znam.. I nie mam do kogo zwrocic..Prosze nie krytykujcie mnie bo wiem,ze robie bardzo zle ale jestem chora na ED. 10 jade nad morze(za tydzien juz
) i od 23 sie odchudzam.Od 23 lipca wlacznie jestem na diecie ok
500 kcal czasami 600
ale max bylo 650 plus cwiczenia..schudlam z 59 do 54 kg i bylam b szczesliwa ale dzis mialam chandre i zaczelo sie od hot doga a skonczylo na napadzie megaa...slodycze itp itd ,zreszta jesli ktoras tez ma ane-bulimicza to wie o czym mowie.
Mam mega wazne pytanie..
jesli bylam 11 dni na diecie jakies 600 kcal dziennie a nagle w doslownie godzine zjadlam jakies 5.500 kcal
(tyle wyliczylam w wersji optymistycznej
) to oprocz tego ze z chudego juz slicznego brzucha zrobil mi sie taki jak w 6 miesiacu ciazy (ale to jest wypchane tym żarciem+ duza iloscia wody bo mnie teraz suchy i za 2 dni zmaleje o polowe) to ile kg moge przytyc?
z 1 strony od jutra ZNOW wracam do jakis 600 kcal a to TYLKO 1 dzien ale z 2 strony to bylo az ok 6.tys kcal a na dodatek zjedzone po 11 dniach glodzenia organizmu..
ile maxymalnie moge przytyc od 1 dnia kompulsa?
Blagam nie krytykujcie mnie,wiem ze robie zle
tylko prosze powiedzcie ile moge w 1 taki dzien co opisalam przytyc..1 kg czy moze az 3? niby to 1 dzien no ale po tylu dniach diety na dodatek tyle kcal..
prosze pomozcie bo nie zasne cala noc..(i tak pol nocy nie zasne z bolów brzucha
)
z gory bardzo dziekuje
Pozdrawiam serdecznie
KittenFromHeaven1989
Pokaż profil użytkownika
Znajdź więcej postów KittenFromHeaven1989