Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odbiór dyplomu
Wątek: odbiór dyplomu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-07-02, 06:57   #11
blackcherryx94
Rozeznanie

Dot.: odbiór dyplomu

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Dziekanat wystawia taki drukowany papierek, na którym jest potwierdzenie posiadania licencjata. Ale skan dyplomu do rekrutacji? Dziwne rzeczy. Przede wszystkim fakt o tym, że ma się ukończone studia pierwszego stopnia jest w systemie uczelni podpięty pod PESEL. Radzę dopytać w sekretariacie, o co chodzi z tym skanem, bo to niemożliwe żeby fizyczny brak dyplomu uniemożliwiał wzięcie udziału w rekrutacji.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Potrzebuję skan, natomiast nie będę go raczej szybko posiadać.. chyba faktycznie zadzwonię się zapytać co z tym fantem zrobić. Ogólnie rekrutacja tam jest też jakoś długo bo aż do 12 września..
No i tutaj kolejny problem, bo inne uczelnie mają do końca lipca. Czyli jak mnie tam nie przyjmą we wrześniu to chyba już nie będę mogła nigdzie złożyć dokumentów, natomiast już w sierpniu będę musiała składać dokumenty na pozostałe uczelnie ( celuję w tą, która ma zakończyć rekrutację we wrześniu, ale nie wiadomo czy mnie przyjmą) . No nie wiem, co zrobić takiej sytuacji czy jak np. złoże już komplet dokumentów w innej uczelni to będę mogła zrezygnować potem? To też się łączy z kosztami, no bo zdjęcia trzeba dostarczyć do każdej z uczelni a to już troszkę kosztuje :/
Kurcze jestem w kropce..
blackcherryx94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując