2008-08-03, 19:59
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez Mangolina
Przecież sami zaczęli, a ja ich spławiam... A za jakiś czas pewnie będę musiała sprawdzać, czy któryś nie "przeżył".
Wow, cudowna fotka Jutro oczywiście kolejne zdjęcie? 
A jak już tak o tych... Ostatnio usłyszałam od wspomnianych (i nie tylko) samców bardzo... powalające? teksty 
A: "Wiesz, szczerze mówiąc bez makijażu wyglądasz przepięknie" <- to nie jest śmieszne, a raczej sztuczne (chyba nowa strategia)
R: "...No naprawdę, bo ja nawet miałem z tobą sny erotyczne... tzn. mam dalej i jakoś tak bardzo często... chcesz znać szczegóły?..."
M: (mój ex o spotkaniu, po rozmowie o odrzucanych przeze mnie samcach): "czyli jutro sie dowiem czy bedziemy razem czy nie taa?" <- Skutecznie mnie zniechęcił do spotkania 
"Kolega" z klasy: (po zerwaniu z R.) "Super Angela, dobrze! Angela... a jakbym się zapytał czy zostaniesz moją dziewczyną, to zgodziłabyś się?" Nie ma to jak refleks 
Mieszkaniec straży pożarnej: "cześć. kocham cie. - co? - już nie jestem z magdą, mam u ciebie szanse?" Kolejny struś pędziwatr 
I jak traktować ich poważnie?
|
hahahahah Mango no w koncu ktoś ich musi wychować, zapytaj się R o szczególy hahahahahahah
Malinka chce widziec zdj Ja... ja bym sobie rzezuche zjadła
|
|
|