2018-07-02, 19:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)
Cytat:
Napisane przez madziara889
Jesteśmy w domu. Przyjechała po nas mama, mąż został z Ewcią w domu i gotowali mi pyszny obiadek. Całą drogę w miarę się trzymałam ale po wejściu do domu zalałam się £zami i od razu rzuciłam do Ewki. Ta soę we mnie wkleiła i tak siedziałyśmy przytulone ( ja dodatkowo płacząc).
Na widok Szymka Ewka aż piszczała, od razu dała całusa i zaczęła go delikatnie głaskać po główce [emoji7] Co chwilę wkłada mu jakąś zabawkę do kołyski, a jak tylko zapiszczy to od razu zagląda do niego. Mnie nie odpuszcza na krok, staram się poświęcić jak najwięcej czasu.
Czekałam na ten dzień od tygodnia i jest lepiej niż mogłam sobie wymarzyć, w końcu jestem szczęściwa [emoji7][emoji7][emoji7]
Emma, folinka kciuki za jutrzejszy dzień.O ja... Powodzenia [emoji10]O żesz ale mi smaka narobiłaś. Zaraz sobie zapiszę przepis.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Z łezką w oku czytałam jak przywitała Ciebie i synka córcia [emoji7] coś niesamowitego! Cieszcie się sobą!
Cytat:
Napisane przez zUa_tysica
Melduję sie. Mała waży juz 3500, a tu ani rozwarcia, ani skurczy, szyjka trzyma  wód ma dużo, jeszcze nie wychodzi... ni jakos mnie to podlamalo, że nic sie nie dzieje, ale co zrobię...na 12 lipca mam sie zapisac na ktg i usg do szpitala i tam mają decydowac co dalej ze mna.
|
Jaka duża Rozalka nie martw się, rozwarcie może zrobić się z dnia na dzień 
Folinka, Emma, Oveijta chyba, że już dzidziuś na świecie, mocne kciuki![emoji110] [emoji110]
za nami dziś odwiedziny babci i krótki spacerek, bo pogoda się fajna zrobiła jutro druga babcia i prawdopodobnie wizyta położnej. Ciekawa jestem czy będzie mieć wagę, strasznie chciałabym wiedzieć jak mały przybiera taki z niego głodomor ale jak to cieszy jak dziecko tak ze smakiem je [emoji7]
|