Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My Style Diary V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-04, 11:00   #2436
shatin
Wtajemniczenie

Dot.: My Style Diary V

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
nasteczko wyglądałaś mega dziewczęco! chociaż różu nie lubię to kolor ten bardzo pasuje do Twojej urody! ślicznie!

jeśli mogę coś napisać to., shatin trochę niefajnie jest pisać posta "co tu tak pusto" zaraz pod czyimś zestawem. co prawda pewnie według ciebie nicegirl nie nalezy do śmietanki msd, ale wydaje mi się, że mimo wszystko jest ją za co pochwalić.

uważam nicegirl że bardzo ładnie wyglądasz. Prosto - czyli tak jak lubię
zawse wydawało mi się że na wizażu nie ma obowiązku komentowania wszytskich zestawów, ale z twoich słów wynika że chyba się myliłam...
Komentuje zwykle te, które mi się podobają, szczególnie zwracają moją uwagę, lub po prostu mi się nie podobają. owszem, zestaw nice jest prosty, ale moim zdaniem nie odkrywczy, prezentuje się schludnie i ładnie ale widziała to już wiele razy. Może zmieniłabym balerinki bo jakoś mi się tutaj nie widzą.

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
Buskowianka,aniaa_,agnies zka16,Biała Dama,ewelinnna,nicegirl,s hatin,nastka dziekuje Wam

prosto , ale ladnie i w moich ulubionych kolorach

ale sliczniepierwsze zdjecie jak z gazety z jakiejs sesji, pasuje ten roz do Twoich wlosow i Twojej urody, slicznie

Moj niedzielny
a mi się podoba. Jeszcze niedawno połĄCZENIE FIOLET + ŻŁTY to było najmodniejsze połaczenie a teraz nagle wszyscy narzekają..
Cytat:
Napisane przez michasiapio Pokaż wiadomość
no to wklejam, to co do szafy
proszę powiedzcie, jak to sie ma do siebie? kupiłam sobie taką kurteczkę i za Chiny Ludowe nie mogę sobie dobrać do niej torebki, wynalazłam takie cuś w h&m i żeby sie jakoś łączyło to do tego apaszka, ale chyba oddam te torebke i kupie jakaś czarna, uniwersalna...
Kurtka świetna, skąd? A torebke zostaw- sama mam taka i to chyba moja najlepsza torebka. I w takim zestawieniu świetnie pasuje moim skromym zdaniem. Jeśli Chcesz bardziej uniwersalną to mozesz wymienic na raka sama z H&M tylko że czarną, ale ta tutaj wygąda bardzo dobrze
shatin jest offline Zgłoś do moderatora