Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biżuteria Pati
Wątek: Biżuteria Pati
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-04, 13:09   #150
pati7624
Zakorzenienie

Dot.: ~~biżu by pati7624~~

Cytat:
Napisane przez nemala Pokaż wiadomość
Bardzo ładne rzeczy te ostatnie i nie mów, że rezygnujesz własnie teraz kiedy idzie Ci coraz lepiej. Prawie każda z nas przeżywała kryzys, to jak w życiu, raz sie ma raz nie ma, a ja Ci zapowiadam, że jak się poddasz to osobiscie Cię znajdę i wleje
No, teraz sobie odpocznij, a czas ten możesz dodatkowo wykorzystać na projektowanie na papierze, rób rysunki, za jakis czas jak będziesz miała pieniążki to wykorzystasz te projekty i zamienisz je w rzeczywistość, a ja będę z Ciebie bardzo dumna
To tyle ode mnie

EDIT: Ja by ostatnio zdobyc troszke kasy wystawiłam na Allegro rzeczy których nie używam lub są niepotrzebne i już udało mi się coś sprzedać aż za ponad 50zł popatrz w domu moze masz cos co lezy i nabiera mocy urzedowej i tylko przeszkadza, moze ktos własnie tego szuka

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
A no co. Trzeba cie zmotywować ja tez mam przerwe ale nie zrezygnuje,, a jesli nie bede miala kupcow to bede robic dla siebie samej

Cytat:
Napisane przez izuska3 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie chce zaczac robic takie kolczyki Będę składać pierwsze zamówienia na allegro...;p Ciekawe jak mi pójdzie:P Pokaże swoje prace na forum
pokaż, chętnie zobaczymy
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Jakbym patrzyła na robienie biżu w ramach opłacalności, to już bym dawno zrezygnowała... Każde hobby kosztuje...
Poczekaj, może skapnie Ci jakaś kasa i ruszysz...
Cytat:
Napisane przez nemala Pokaż wiadomość
Racja kamyczku, mi nie zawsze się opłaca, ale ludzie maja hobby takie, ze tylko wkładaja kase i jedyny zysk to posiadanie kupionej rzeczy, a my od czasu do czasu mozemy jednak cos sprzedać
Cytat:
Napisane przez aisah Pokaż wiadomość
A ja myślę, iż (nie odbierać jako atak bynajmniej!) dużo początkujących osób patrzy na to przez pryzmat sprzedaży i pieniędzy, które zarobią. A teraz na rynku dużo trudniej się przebić, bo co rusz ktoś zaczyna tworzyć. Niestety, ale smutna prawda. Ja zaczynałam ponad dwa lata temu i doszłam teraz do takiego pewnego etapu, że "się nie boję" używać bardziej exclusive materiałów. Nie zawsze, ale czasem. Nuu i myślę, że po prostu osoby początkujące mają trudniej, bo na początku konkuruje się z takimi bazarowymi rzeczami. A to, czy ktoś woli kupić coś hand-made, ale w wyższej cenie, czy jakiś szmelc, to już jego indywidualna sprawa.

Aaa.. no i oczywiście nie można się poddawać Bo weź pod uwagę, że ileś osób to stwierdzi i przestanie tworzyć, a wtedy rynek się powiększa
wiecie co? przekonałyście mnie. jeszcze to przemyślę ( ale chyba nie zrezygnuję)
pati7624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując