|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Norka ja jestem fanka kosmetyków La Roch Possay dlatego polecam krem na slonce tez. Oboje z mężem używamy ich mydła pod prysznic jak rowniez do higieny intymnej, balsamów i kremów so twarzy, pomadkę do ust, spray chłodzący. Ta marka to u mnie zdecydowana większość kosmetyków. Dla maluszka tez mam wszystkie produkty tej marki. One bardzo słabo pachną albo wcale (seria bezwonna Toleriane)co mi bardzo pomogło przy IVF bo przy punkcji i transferze nie wolno było nam niczym pachnieć bo silny zapach zabija zarodki ktore sa miedzy innymi transportowane na zewnątrz jednak... ogólnie ta marka nigdy mnie nie zawiodła. Poza tym kiedys mnie jeden krem znanej marki uczulil okropnie. Miałam na twarzy wysypkę taka kaszkę. No i wlasnie tylko dzieki temu Toleriane zeszło mi w dwa dni.
|
O uwielbiam ich Wode termalna i też delikatne kremu do twarzy. Ogólnie mam skłonności alergiczne na skórze zwłaszcza w lato i ich woda termalna duża ulgę mi dawała. Nawet nie wiedziałem że są jakies ich kosmetyki dla dzieci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|