Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-04, 21:54   #306
vanilia___
Raczkowanie

Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski

Cytat:
Napisane przez betig1975 Pokaż wiadomość
Wcieranie różnych preparatów wymaga cierpliwości i systematyczności - u jednych zadziała szybciej, u innych wolniej. Pewnie zależy to od przyczyny wypadania włosów. Zachęcam Cię do kontynuowania kuracji. Mówi się, że na efekty trzeba poczekać min. 3 m-ce. U mnie tak było, pierwsze nowe włoski zauważyłam po takim czasie.
Ja mam nowe włoski na głowie, ale przed placentą używałam innych środków. Teraz placentę wcieram raz w tyg (zz każdym razem robię dłuższe przerwy) i myślę że tak zostanie. W pozostałe dni wcieram seboradin niger - lotion z czarną rzepą. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Dodatkowo łykam vitapil - polecam.
A czy przestaly Ci WYPADAC wlosy? Mi glownie o to chodzi, a niestety nie widze poprawy Kuracje oczywiscie bede kontynuowac. Teraz wcieram co 3 dni. Dzieki temu, ze placenta ladnie pachnie, mam ochote stosowac nadal. Czy zapach seboradinu Cie nie zniecheca? Tez chcialam go kupic, ale boje sie tego smrodu... I ze bedzie on wyczuwalny CALY czas na moich wlosach
vanilia___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując