2018-07-09, 17:49
|
|
BAN stały
|
Dot.: Zamkniecie konta w banku hsbc w Anglii
Cytat:
Napisane przez saggio
Witajcie. Wraz z byłym już partnerem, założyłam konto w banku hsbc w Anglii. Rozstalismy się, sam poszedł do banku w piatek konto usunac, mówiąc o mnie w banku, że po złości nie chciałam z nim przyjść usunac konta, na co rzekomo pracownik banku powiedział, że mnie do tego zmuszą i wkroczy inna procedura. Nie poszłam z nim bo jest agresywny i zaszlam do banku dzisiaj. Powiedziałam, że chce zamknąć konto, kobieta oddała mi pieniądze z konta, zabrała kartę i na tym koniec. Pani z obsługi poinformowała mnie, że nie muszę nic podpisywać i za tydzień konto będzie zamknięte. Co więcej zadzwonilam do banku, a oni stwierdzili, że jeszcze raz muszę udać się do banku. Mam pytanie czy mój były mógł coś namieszać celowo, żeby wciągnąć mnie w koszta czy to standardowa procedura banków?
|
dość mocno mnie to dziwi. może im się przypomniało, że jednak coś musisz podpisać, bo takich spraw jak zamknięcie konta nie załatwia się raczej tylko ustnie bez żadnego podpisu osoby zamykającej.
również polecam abyś jednak zadzwoniła i się zapytała po co masz się stawić jeszcze raz
cała sprawa jest dość dziwna. poszedł facet zamknąć to konto sam i nic nie załatwił. poszłaś Ty sama i bez najmniejszego problemu zamknęłaś konto i dostałaś kasę. to było wasze wspólne konto czy Twoje czy jak?
|
|
|