Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków.Wätek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-05, 08:50   #910
Ktosiaaa
Przyczajenie

Smile Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków

Witam wszystkich gorąco
Zaczne od poczatku.Włosy farbuje od jakis 7 lat.Przez ten czas byly główne blondy,rozjasnianie ,ale i tez ciemniejsze odcienie...Kilka razy probowalam wrocic do naturalnego koloru włosów ,ale z mizernym efektem. Nawet przeduzylam sobie włosy aby odrosly mi naturalne.Przedluzylam raz na dwa tyg,a drudi w listopadzie zeszlego roku na tydzien ,po tym jak zobaczylam co sie stalo z wlosami.Moje mi sie normalnie powyrywaly...Siagane byly za jednym razem i drugim(ZMYWACZEM DO PAZNOKCI)!!! Szok bo bylo to profesjinalnie zakladane i klientki nawet nie wiedza czym maja sciagane.Ja nie moglam jechac sciagnac ,wiec zapytalam jak to zrobic i wyszlo... Uzywalam tez prostownicy,a teraz raz w tygodniu jak musze dobrze wygladac. reszte czasu chodze w spierych wlosach.

Stan wlosów przed tym wszystkim...
Jak wiekszosc polek taki mysli blond, raczej sredni o chlodnym odcieniu.Włosy krecone ,cienkie ,ale bylo ich troche ,wiec bylo ok...
Stan obecny
Opłakany
Włosy mi sie polamaly ,sa tak cienkie ,ze szok...Cieniowane.Dłudosc od ucha (najktotsze) do ramion (najdłuższe). Układaja sie fatalnie... Chcialam miec naturalny kolor i je przyciemnilam..Byłam juz u kilkunastu fryzjerów i zawsze przez tydzien kolor idealny, jak moj , a potem rudy
Chce sie do Was przyłaczyc . Farbowalam ostatni raz 19 lipca, wiec nawet nie widac odrostów... Juz nie uzywam szamponow z silikonami i odzywek,a od miesiaca uzywam wax... Jest juz lepiej,odrobine...
Powiedzcie jak sie pozbyc tego rudego odcienia bo wygladam okropnie... Mam nadzieje,ze wytrwam dla fajnego wygladu i dobrej kondycji włosów.
Wam tez zycze powodzenia w postanowieniu i pozdrawiam
p.s. Przepraszam za tak długi tekst
Ktosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując