2008-08-05, 13:19
|
|
|
Rozeznanie
|
Pomóżcie z odcieniem - brąz bez rudości
Witam, po raz pierwszy zakładam swój wątek. Wizaż jest ogromną kopalnią wiedzy, ale chyba potrzebuję bardziej indywidualnego podejścia tym razem 
Mój naturalny kolor włosów to brąz, raczej ciemny.
Pierwsza farba była kupę lat temu... Długo farbowałam włosy na czarno. Później przez około pół roku miałam włosy rozjaśnione pasemkami w zasadzie aż do jasnego blondu. Zawsze miałam problem po farbowaniu z rudawymi odcieniami, jednak po tym blondzie, jak również po tragicznym czerwonym Garnier 100% jest to coraz bardziej irytujące. Po blondzie sprawa miała się tak - powrót do ślicznego naturalnego brązu, klops fryzjerki i znów czarny, schodzenie do brązu...
W tej chwili mam włosy (już 2x) farbowane Castingiem, kolor ciemny blond.
Załączam zdjęcie moich włosów w różnym świetle oraz kolorów, które bym chciała uzyskać (zimny brąz? Trochę w typie Indyjek?), tak by pokryć pozostałości rudo-blond i błagam, żeby nie wyszedł mi czarny 
Na pewno pierw nasunie się Wam na myśl napisać mi, żebym szła do fryzjera, ale to raczej odpada, bo wiąże się ze sporymi nakładami finansowymi, co miesiąc oraz nie mam nikogo zaufania.
Doradźcie więc proszę, jaką metodą domową (jaką farbą, odcieniem) mogę sobie pomóc
Czas edycji: 2008-08-25 o 15:19
|
|
|