2008-08-05, 18:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
dziewczyny a ja wam musze cos napisac  półtora tyg temu (w poprzednia sobote) miałam ostre spięcie z TZ. od jakiegos czasu wisiało to w powietrzu i w koncu wybuchło. sama nie wiem o co dokładnie nawet. o jakies pierdoły. razem bylismy przemeczeni całym tym tygodniem pracy po nocach, czulam sie jakos tam samotnie, teskniłam za domem itp i jakos tak wyszło. w koncu sie rozpłakałam i rzuciłam w niego moim pierscionkiem zareczynowym  wybiegłam z pokoju, zamknelam sie w łazience i płakałam. za 5 mn jak ochlonełam wrocilam do niego. TZ pierwsyz raz sie rozplakal. przez te 7 lat co jestesmy razem nigdy nie płakał a teraz patrze a tu lzy w jego oczach. powiedzialam mu, ze nie chce tego jgo pierscionka bo mi jest tu źle i zeby mi go dal jak juz bedzie super. TZ zaczał przepraszac ze wie, ze razem bylismy przemeczeni itp i ze teraz bedzie idealnie i wiecie co?? tak jest. nie ma nawet jednej rzeczy która by mi teraz nie pasowała. TZ jest czuly kochany i w ogóle jest idealnie. tylko jest jedno ale... on schował ten pierscionwek i nic na ten temat nie mówi  a mi go tak bardzo brakuje  i juz bym chciała aby mo go oddal. i teraz nie wiem czy on o nim zapomniał czy robi to specjalnie??
|
to może mu powiedz o tym, że chcesz żeby Ci go dał, może jest tak, że on się boi Ci go dać bo myśli, że go nie będziesz chciała
|
|
|