Jeżeli był taki wątek to poproszę moderatora o podpięcie .
Chcę się z Wami moje drogie podzielic uwagami jakie wyniosam ze służbowego wykładu na temat wszechzalewających nasz rynek falsyfikatów markowych produktów . Akurat trafił się wykład na temat wód perfumowanych
Chanel więc czemuż miałabym nie przekazac Wam choc częsci wniosków.
Zacznę od tego oprócz wyglądu flakonu , zakrętki , pudełka , nalepek i kodów oraz jakości szkła z jakiego wykonana jest flaszka / o tym nie będę pisała bo już to wszystko jest pięknie ujęte w wizażowych wątkach o podróbkach /
należy zwrócic baczną uwagę na samą rurę od atomizera. Jak mi pokazano jak krowie na miedzy na czym rzecz polega , to faktycznie przeglądając np aukcje na Allegro / o ile oczywiście sprzedający zamieścił realne fotki produktu a nie pożyczył sobie od kogoś kto ma oryginały / jestem już prawie biegła w tropieniu fałszywek Allure , Mademoiselle, Coco , no 5 i 19 / niestety na temat Cristalle nie mówili /
Szkoda ,że tak późno zostałam uswiadomiona bo sama nabyłam podróbkę allure jakis czas temu
Poniżej załączę fotografie wód z Allegro - na fotkach są porobione opisy na co patrzec aby nie dc się oszukac. Pod tym postem - oryginalne. Post 2 chanel chance oryginał i podróba . Post 3 same podróbki . Zapraszam
P.S. Przepraszam za malutkie literki w opisach na fotkach - tak jakos mi wyszło ale chyba można powiększyc