2008-08-05, 21:04
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez orzeszek01
Jestem witaj, dawno cie nie bylo..
Wrociłam w sobote, miały byc 2tyg a sie zrobiły 3wcale nie chciało mi sie wracać do PL ale trzeba było.Pokupiłam duuzo nowych ciuszków hehehe czyli wyjazd udany 
Dostałam sie na studia z listy rezerwowej jednak  czyli jestem studentką 1 roku pedagogiki na AP w Krakowie suuuper!!gratuluje!!
18 sierpnia mam 18 urodzinki  Ale nie robie chyba zadnej imprezy w domu ani nic bo..jakos nie jestem w nastroju przebywac z ludzmi, bawic sie 
|
nic na sile, zreszta do 18go jescze troche czasu i moze ci sie odmieni
Cytat:
Napisane przez madame_apple
cześc plotkaryyyy hello
postaram się  tez mam nadzieje, ze dalej beda wspaniale, ale dzis jest tak brzydka pogoda,sztorm i zimno,ze nagle z dnia na dzien poczulam sie jakby byla juz jesien...grrrr...;/ zazdroszcze ci troche tego sztormu nigdy nie widzial na zywo...zawsze chcialam nad morzem mieszkac..
Ale dzis mialam masakryczny dzien w pracy: pogoda paskudna, zero ruchu i wiekszosc załogi skacowana/niewyspana i ledwo ogarniająca świat, ło maaaaatkoooo uroki pracy w barze jak mniemam
dzis spalam cale 3,5h i jak na tak malo snu i 8 godzin pracy to calkiem niezle sie trzymam w sumie geeez,ja cie podziwiam,ze dajesz rade
A i nie dalam sie nocnym tostozapiekankom hurrra  Wiem, ze jesli nie tyje to teoretycznie moge sobie pozwalac, ale nie chce zbytnio katowac żołąda swojego - wole go karmic zdrowymi rzeczami  Jak na przyklad kotletami z kapusty i kasza gryczana, ktore jadlam dzis na obaid w Green Way'u - pysznosci no brzmi apetycznie..
|
wypocznij sobie slonce wieczorkiem aktywnie zyjesz ostatnio,organizm tez sie musi zregenerowac.. - powiedzial stary,zgredzialy Agolek
Cytat:
Napisane przez yerba
My first message...
można?

|
alez oczywiscie! zawsze sie przyda swieza krew na wizazu 
dobry wieczor
ja juz po pracy,po kapieli,po rozmowie z rodzicami,zabukowaniu parkingu w Manchesterze na wyjazd w listopadzie i paru innych czynnosciach zaraz chyba zetre podglogi w domu jeszcze..
ogladam 10 Years Younger ,uwielbiam ten program
milego wieczorka laleczki
|