Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-05, 21:52   #971
bety2008
Raczkowanie

Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

climberka- ja przez 3 tyg używałam Retin-ox na noc ale zaczynałam co 3-4 dni, w sumie smarowałam się z 5 razy bo akurat zbiegło się to z zapchaniem nie przez mój " super nawilżacz" i wtedy odstawiłam wszystko, aż do teraz. Retin-ox ma bardzo delikatną konsystencję i jak dla mnie przyjemny zapach. Tubeczka wydaje sie bardzo mała ale jest bardzo wydajny, wystarczy maleńka ilość a nasmarujesz całą buźkę Dodatkow dowiedziałam się,że tubka jest specyficzna dlatego,że chroni przed dostaniem sie powietrza do środka co przedłuża wartości kremu a mianowicie jak wyciskasz krem wcale sie nie odkształca, jest taka pognieciona. Ja na pewno może we wrześniu wrócę do retin-oxu, po nim buźka rano była nawet rozjaśniona nie licząc zaczerwienienia po posmarowaniu sie wcześniejszym nawilżaczem

A teraz pytanie troszkę z innej beczki, chciałam dzisiaj spróbowac maseczkę aspirynową, rozpuściłam 4 polopirynki bo akurat je miałam w domku i na buźkę, ale zaczęła mnie piec i po kilku sekundach zmyłam, przestraszyłam się czy nie podrażni. Czy wy też tak miałyście i jak odbieracie tą maseczkę przy naszej często odwodnionej i wrażliwej cerze?
bety2008 jest offline Zgłoś do moderatora