2008-08-05, 22:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cytat:
Napisane przez Małgosia:)
wlina - kochana nic się nie martw. Czasem wystarczy przestać myśleć o tym że się staracie i potraktować seks jako przyjemność. czasem nie należy liczyć dni płodnych, tylko kochać się wtedy kiedy ma się ochotę. Kochanie, wydaje mi się że za bardzo chcesz... Nic się nie martw, pewnie Cię psychika blokuje. Poczytaj sobie nasze forum, oraz drugie, "próbować do skutku IV", bo to jakoś nam wymiera powoli. Trzymaj się.
zanka, nie wiem która testuje  , tutaj straszna cisza ostatnio. Ja za 2 dni zaczynam staranka, lub od jutra jak mnie najdzie ochota...  . Natomiast mogę ewentualnie testować ok 25 sierpnia. To jeszcze 20 dni.
A Ty jak się czujesz?
zanka powiedz mi ile cykli próbowałaś, zanim zaszłaś?
|
ehhh tez bym juz chciala zaczac testowanka i staranka dzis bylam u kumpeli ogladac jej 7 dniową córe ehhh normlanie super i zakochalam sie w dzidzi 
pozatym sprawdzilam jej płec z kalnedarzem cyganskim z watku probowac az do skutku i wiecie co ZGADZA SIE hihi Weldug tego kalendarza od lipca do grudnia jelsi pocznę dziecko to bedzie to chłopak hihi jestem ciekawa czy jak faktycznie bede w ciazy i uda nam sie juz w paxdzienriku czy listopadzie czy to bedzie chopak hihi
udało sie -moj wykres
|
|
|