2008-08-05, 21:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co tu zrobić...
Wiesz co brak mi słów po prostu, moja kuzynka robiła tak samo i naprawdę straciła w moich oczach i innych została obgadywana, ma złą opinię w szerokich kręgach znajomych, przez to że miała na boku wielu kolesi straciła bardzo wiele i chłopaka którego bardzo kochała i tych pobocznych ale co gorsza nadal jest taka no powiem brzydko ale dla mnie taka osoba to latawiec - oczywiście nie znam cię i nie mogę cię ocenić ale stwierdzam tak tylko z twojego opisu. Pomimo tego co robi moja kuzynka nie zostawię jej bo to w końcu rodzina a jej życie to jej życie i wszelkie konsekwencje będzie musiała ponieść sama a ja mogę ją tylko wspierać w trudnych chwilach.
Ja bym na twoim miejscu ( u mnie oczywiście nigdy się to nie zdarzyło i nie zdarzy ) postawiła na szczerość i powiedziała innym co jest grane, sądząc to na pewno ci nie wybaczą że tak się z nimi bawiłaś, ale przynajmniej będziesz w porządku z samą sobą i z nimi.
Pamiętaj czasami Miłość nie wystarcza - aby to umacniać trzeba również być szczerym, mieć zaufanie z obu stron i przede wszystkim być wiernym = bez tego nie ma się nic i oczywiście musisz wiedzieć na pewno co czujesz do tej drugiej osoby, jeżeli nic to nie baw się nim, bo to też istota ludzka i też ma uczucia.
Życzę Ci aby wszystko poszło po twojej myśli i bądź szczęsliwa, ale nie kosztem innych
|
|
|