2008-08-05, 22:28
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Po drugim razie już coś delikatnie widać. Za pierwszym razem byłam na 5 minut, wczoraj na 7, a w czwartek idę na 9. Buzi nie opalałam zbyt długo, po kilku minutach wyłączam lampy na twarz, żeby jej zanadto nie wysuszyć i by skórka nie schodziła  .
|
super, będę przygotowana na opalanie jak nigdy boję się tylko żeby po opalaniu nie dostać jakichś wyprysków na twarzy ;/ chyba daruję sobie opalanie twarzy - minimalnie
LilStar Ty to jesteś szpecjalistka od solarium przecież to ja Ciebie spytam - czy jak bym poszła 3 razy pod rząd na 5 minut, to jakiego mogę oczekiwać efektu? 
Agata R bardzo ładne obrączki! super że w końcu są z Wami grejt sakces
niuniuniau piękny bukiet wogóle czuć od Was szczęściem na tych zdjęciach 
Cytat:
Napisane przez LilStar
a u mnie na urodzinkach był brat B. z żonką i córeczką-i normalnie się popłakalam bo Milenka zaserwowała mi laurkę odmalowaną przez siebie i wierszyk:Marta Marta co Ci dam jedno serce które mam.....wyściskała mnie, wycałowała i na koniec spytała czy płaczębo mnie mocno uścisnęła?jak nie kochać takiego Szkrabusia.
B. tylko mógł zadzwonić-ale w sobotę już nbędzie także odbijemy sobie.
i dzwoniła moja Teściowa  nie spodziewałam się 
|
Jej jak słodko... aż ja się rozmarzyłam fajny szkrabek... a ztym psalmem odważna bestia z Ciebie ;D
mika85, katey... aaaaaa 11 dni a na serio kurcze coś tu u mnie za spokojnie ;> mam wrażenie, że mi się myślenie wyłączyło parę dni temu i już nie dochodzi do mnie pęd czasu ;] żeby mnie nie zaskoczyło 16go 
hihihihihi widzę, że humorek dopisuje uśmiałam się z tej sukni Twojej chociaż ostatnio sama mam przebłyski obrazków przed oczami jak wywracam orła aaaaale... so tam... nie mysleć nie mysleć nie myśleć...
(a z tym sprzątaniem nieciekawie phi... ale będziesz miała się przy czym odstresować dzien przed )
m.a.r.t.a super że suknia już w domku i nawet bukiet zamówiony u mój jeszcze nie może w czwartek... jeeejć 
Teraz podzielę się moim odświeżonym kolorkiem włosów (proszę nie zwracać uwagi na grzywkę jak u psa - zapuszczam bo nie mam ciągle koncepcji fryzurowej na ślub ) i tiarą od Dodomi w nichże... (której pewnie nie założę, bo jakoś do mnie nie pasuje - wyglądam jak kelnerka ;p) i kolczykami które mam już od paru tygodni ;]
|
|
|