Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-05, 23:36   #528
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

Witajcie po pięciodniowej przerwie. !!

Wszystkim dzieciaczkom obchodzącym swoje małe i duże święta przesyłamy

Gratulujemy wszystkim geniuszom zdobycia nowych umiejętności.

Wszystkie zdjęcia jak zwykle cudne !!

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
katia do raportu
Wreszcie się stawiam. Tylko nie bijcie
Cytat:
Napisane przez Anula123 Pokaż wiadomość
Dla mnie może być i Łódź
Ja będę w okolicach Łodzi prawdopodobnie we wrześniu więc też może się załapię na jakieś spotkanko. Dokładniej to będę we wsi Baby koło Dąbrowic koło Kutna.
Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
"no chodź chociaż dżdżownice poduś"

Cytat:
Napisane przez Anula123 Pokaż wiadomość
Gardło czerwone, powiększone migdały i węzły chłonne. No i antybiotyk
KACPERKU Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN DUŻO RADOŚCI,ZDRÓWKA I WSZYSTKIEGO NAJ... ŻYCZY CIOTKA ANIA, KLAUDIA I SYLWIA

Dziękujemy i przesyłamy buziaki dla Klauduni.
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
my tez zyczymy najlepszego
Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
Kacperku sto lat sto lat
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
KACPERKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Dziękujemy !!
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Oj, czasem mam go na prawdę dość .

Dobra, wygadałam się.
I właśnie o to chodzi. Jak się człowiek wygada to od razu się czuje lepiej.
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8476726]
Kacperku, kochany, wszystkiego co najlepsze w dniu Twoich pierwszych Urodzinek !!! Żebyś był zawsze szczęśliwy, radosny, zdrowy, uśmiechnięty...

ciotka lea i Maksymilian.

[LEFT]własnie, katia jeszcze nie dała cynku co do soboty. Czy ona przypadkiem właśnie w ten weekend nie urządza roczku dla Kacperka??
[/QUOTE]
Dziękujemy.
Roczek robię 17.08, więc (jeśli coś nie wyskoczy) sobota 9.08 mi pasuje.
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
teraz trzeba tylko dazyc w tym kierunku..
Dąż kobieto, dąż !!!

minisia, Ajanna - dziękujemy za życzenia.

Mi jakoś znowu czasu brakuje. W piątek robiłam zaproszenia na Roczek Kacperka. Wyszły super. Jutro postaram się wkleić foty. W sobotę Tż był w domu więc wykorzystałam go maksymalnie i on zajmował się prawie cały dzień Kacpim a ja sprzątałam już przed roczkiem bo nie wiem kiedy znowu będzie okazja. Umyłam nawet wszystkie okna, jedynie powieszenie firan zostawiłam sobie na poniedziałek. W niedzielę zaś wypoczywaliśmy nad Olzą. I tak minęło te kilka dni. Dzisiaj też nie mam zabardzo czasu bo odprawialiśmy miniroczek Kacpra, ale się za wami stęskniłam i musiałam do was zajrzeć.
I super wiadomość: Kacpi od soboty pije z kubka-niekapka . Sprubowałam mu dać rano się z niego napić bo nie miałam żadnej czystej butelki i pił. I tak zostało. I już mniej korzysta ze smoczka-uspokajacza w nocy. Jak ok 23 i 3 obudzi się na wodę to potem już go nie potrzebuje żeby zasnąć. Znowu potwierdziło się to że dziecko musi do wszytkiego dojrzeć.
Acha i Kacper ma od wczoraj piaskownicę na podwórku i ja dziennie wieczorem mam na sobie i w całym domu pełno piachu wrrrr. Nie miałam pomysłu na kształ i wykonanie piaskownicy aż zobaczyłam kiedyś zdjęcia od Anuli lub izuniak i kazałam Tż-owi zrobić ją z rolborderów (http://www.allegro.pl/item408326346_...roducent_.html). Ma niecałe 2 m średnicy. Najmniej roboty i fajna. Weszło ok 1,1 tony piachu.

Idę spać bo jestem już zmęczona. Skrobnę coś więcej jutro.
Słodkich snów !!
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora