|
Dot.: maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez Lauren M3
Wiesz co..nie rozumiem dlaczego na kazdym wątku na którym mi odpisujesz jesteś niemiła i niegrzeczna.......nikt ci nie każe być miła, ale jeśli z jakiś powodów( których w zasadzie jestem ciekawa ) nie podoba Ci sie moja osoba to nie musisz odpisywać na moje posty...... Jeśli sie mylę to sory, ale takie odniosłam  wrażenie...
|
Cytat:
Napisane przez Lauren M3
Tak ale mi chodzi o to co pisze na innych watkach..porostu...jak odp na moje pyt to zawsze pisze jakie.s nie miłe sugestie....nie wiem może sie mylę ale takie odniosłam wrażenie..jestem tylko człowiekiem..mam prawo się mylić
|
to nie jest kwestia bycia miłym czy też nie. Nie muszę chyba tłumaczyć jakie jest moje zadanie jako moda. Zapoznaj się proszę z zasadami tego forum i netykietą to zrozumiesz dlaczego zwracam Ci uwagę. Podkreślam- zwracam uwagę- nie jestem niegrzeczna [dla mnie to różnica]. Widzisz- po to jest wątek o waxie by wypowiadać się o waxie a nie o wszystkim innym. Jeśli każdy pisałby na każdy dowolny temat to zamiast forum był by śmietnik gdzie nic nie można znaleść. Ja staram się trzymać tu porządek.
Ja proszę tylko o trzymanie się tematu i korzystanie z tego co już zostało napisane. W końcu po coś wątki redakcyjne zostały stworzone prawda A mnie już trochę męczy pokazywanie zawsze wszsytkiego palcem skoro [kolokwialnie rzecz ujmując] wisi jak byk.
from destruction of time
"Sacred Serenity" Death
|