Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-05, 23:46   #3360
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Lauren M3 Pokaż wiadomość
Wiesz co..nie rozumiem dlaczego na kazdym wątku na którym mi odpisujesz jesteś niemiła i niegrzeczna.......nikt ci nie każe być miła, ale jeśli z jakiś powodów( których w zasadzie jestem ciekawa ) nie podoba Ci sie moja osoba to nie musisz odpisywać na moje posty...... Jeśli sie mylę to sory, ale takie odniosłam wrażenie...
Cytat:
Napisane przez Lauren M3 Pokaż wiadomość
Tak ale mi chodzi o to co pisze na innych watkach..porostu...jak odp na moje pyt to zawsze pisze jakie.s nie miłe sugestie....nie wiem może sie mylę ale takie odniosłam wrażenie..jestem tylko człowiekiem..mam prawo się mylić
to nie jest kwestia bycia miłym czy też nie. Nie muszę chyba tłumaczyć jakie jest moje zadanie jako moda. Zapoznaj się proszę z zasadami tego forum i netykietą to zrozumiesz dlaczego zwracam Ci uwagę. Podkreślam- zwracam uwagę- nie jestem niegrzeczna [dla mnie to różnica]. Widzisz- po to jest wątek o waxie by wypowiadać się o waxie a nie o wszystkim innym. Jeśli każdy pisałby na każdy dowolny temat to zamiast forum był by śmietnik gdzie nic nie można znaleść. Ja staram się trzymać tu porządek.

Ja proszę tylko o trzymanie się tematu i korzystanie z tego co już zostało napisane. W końcu po coś wątki redakcyjne zostały stworzone prawda A mnie już trochę męczy pokazywanie zawsze wszsytkiego palcem skoro [kolokwialnie rzecz ujmując] wisi jak byk.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora