Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ODDAM/PRZYGARNĘ: perfumy, pielęgnacja, spa, kolorówka! NOWE i nie tylko! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 02:31   #1
Twitter
Zakorzenienie

Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
Smile

ODDAM/PRZYGARNĘ: perfumy, pielęgnacja, spa, kolorówka! NOWE i nie tylko! :)

NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!

Witam wszystkich serdecznie!
Zakładam nowy wątek, bo w starym zrobił się całkowity bałagan i trzeba było gruntownie posprzątać! A tu? miejsca na dokładki i na zdjęcia się znajdą!
Zapraszam serdecznie!

Kolor szary - nieaktualność, kolor fiołkowy całkiem nowa aktualność

* nowe rzeczy najchętniej wymienię na nowe
* Kolorówką raczej nie jestem zainteresowana.

Na wymianę mam:

DOKŁADKA:

Miniaturki Biotherm, wszystkie nowe:
Biotherm Aquasource SuperSerum, 5 ml, w kartoniku,
Biotherm Aquasource żel pod oczy nawilżający, 2 ml, kartonik,
Biotherm Aquasource balsam do ust, 5 ml,
Biotherm Aquasource nawilżający krem do twarzy dla cery normalnej lub mieszanej, 15 ml, słoiczek
Biotherm Aquasource żel do mycia twarzy
dla cery normalnej lub mieszanej, 20 ml, tubka,
Biotherm Aquasource tonik oczyszczający do twarzy
dla cery normalnej lub mieszanej, 30 ml w buteleczce

DEMETER Baby Powder, Boubble Gum, Whiskey Tabacco, Cinnamon Bun, Snow, Rain, Violet - odlewki w wielkości 1 lub 2 lub 5 ml - w zależności od tego, jaki smakołyk dostanę w zamian. Cinnamon Bun już tylko po 1 ml.

ANEW Lift and tuck professional body shaper - kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki, 15 ml NOWE 18.03.06

Odlewka Chanel nr 5 edp z mojego prywatnego flakonu- w zależności jakie cudo wpadnie mi w oko- 5-10 ml

Lancome Mgnifique edp 50 ml, NOWE w folii - wymienię z chęcią na: Perles Lalique- pewnie na coś, o czym teraz nie wiem też, więc można kusić , na inne również, pod warunkiem, że będą to zapachy

Lip Smacker Strawberry testowany, ubytku prwaie nie widać!
Lip Smacker Bouble Gum, użyty kilka razy, czyli jak nowy

The Body Shop Almond Milk Body Lotion nawilżające mleczko migdałowe w psyk-psiku, do skóry normalnej i suchej. Kilkakrotnie psyk-psikałam, konsystencja lekka, nietłusta, pachnie migdałowo mniam. Pojemność wyjściowa 250 ml.

Portmonetka orientalna, wyszywana, NOWA.
KOLORY:
zielona, bordowa

ORIENTALNE, wyszywane etui na pomadkę z lusterkiem, NOWE.
KOLORY:
jasny róż,

THE BODY SHOP Shower Cream Brazil Nut- żel pod prysznic, 250 ml, NOWY - mniam mniam mój zapas, więc tylko w ewentualności

KENZO L'EAU PAR edt, 15/30 ml flakon

SCHOLL preparat wybielający paznokcie, NOWY

Aquolina
Rice Cream body milk- 10 ml

DKNY Gold edp ok. 12/30 ml we flakonie z korkiem czarnym, hebanowym

Lacoste Touch of pink edt ok. 55% z 30 ml. Tester bez korka

J. del Pozo Halloween balsam do ciała 200 ml, ubytek znikomy (mam z wymiany, jednak to nie mój zapach, konsystencja)

ZAPACHY:

The Body Shop Zinzibar Edt. Całe niecałe 30 ml. UWAGA: czysty imbir! mrrr Chyba niedostępny w Polskim TBS. P.S czasem go podpsikuję, więc pojemność może ulec zmianie.

AZZARO Orange Tonic EDT flakon pierwotnie zawierał 30 ml, obecnie jest "na oko" więcej niż połowa (17 ml?) Perfumy oryginalne, dostałam w prezencie, niestety nie mam już kartonika.

[color=DarkOrchid]GIORGIO ARMANI SENSI EDP- mogę zrobić odlewkę w ilości 5 ml z dużej buteleczki. Zapach oryginalny w 100%,

Thierry Mugler Angel Violette - fiołek bardzo nietypowy, bo całkiem anielski Tester, oryginalny. W zamian za 5? 10? ml fiołka przygarnę taką samą pojemność Angel La Rose- w grę wchodzi raczej tylko ten zapach, chyba, że jeszcze inny

Yves Rocher Ode a l'amour edt, miniaturka 5 ml (test na nadgarstku)

Yves Rocher Ode au reve edt, miniaturka 5 ml (test na nadgarstku)

AVON Woda toaletowa Urban Flowers London i Paris, New York szusuje do pejtoon (07.07) obie NOWE o pojemności 30 ml

AVON True Glow Połyskujący spray do ciała (21.04.07) radiant shimmer skin spray, 100 ml, NOWY

Za odlewki mogę zaproponować odlewki: Lacoste Touch of pink, Chanel nr 5, DKNY Red delicious, Diesel Plus Plus, Diesel Green, L'or (5 ml i próbaski), Givenchy Very Irrestible Summer Coctail,

PRÓBKI:

[color=DarkGreen]Mexx Woman EDT, próbka w kartoniku z koreczkiem, 2 ml - raz testowana

Versace Emotional Essence EDT, próbka w kartoniku, 1,6 ml - NOWA

[color=DarkGreen] Cacharel Eden edp, próbka robiona, ok. 3/4 fiolki

Gucci Bath and Shower Gel Żel pod prysznic 2* 10 ml, saszetka

Vichy Lipidiose Nutritive Krem do ciała do skóry bardzo suchej 3* 7 ml, saszetka.

PAZNOKCIE:

MANHATTAN Perfect Last lakier do paznokci nr 70 (DATA PRZYDATNOśCI (!) : 23.11.2009), czekoladowo-brązowy, użyty dwukrotnie, pojemność początkowa to 11 ml.

AVON Lakier do paznokci Pale Gold (22.03.07) i Range Of Rose (6.07.07) oba NOWE, każdy ma pojemność 12 m

PIELĘGNACJA CIAŁA:

[color=Red]AVON PLANET SPA Hydrating bath and shower souffle Mediterranean Olive Oil Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką (12.07.07), 150 ml, NOWY

Avon Skin So Soft Age-Defying Body Serum Przywracające młody wygląd serum do ciała (30.05.06), NOWE, 250 ml

AVON Planet Spa Odżywcze mleko do kąpieli sake i ryż Nourishing Bath Milk (14.12.06) NOWE o pojemności 150 ml- rezerwacja

AVON Planet Spa Chłodząca mgiełka do ciała wody mineralne islandii Cooling Body Mist (19.09.07) NOWA, 150 ml

AVON Planet Spa krem do rąk z minerałami z morza martwego (22.12.07) NOWY, 75 ml,

AVON Planet Spa kuracja parafinowa do rąk i stóp Gorące piaski Arizony (21.05.06) Paraffin hand and food treatment, NOWA, 75 ml

AVON Planet Spa Detoksykująca i ujędrniająca maska z minerałami z Morza Martwego (29.12.07) Detoxifing and firming body mask, NOWA, 200 ml

AVON Skin So Soft Rozświetlający balsam do ciała (04.09.07) Satin Glow Daily Body Moisturiser, NOWY, 250 ml

AVON Liiv botanicals Rewitalizujący żel pod prysznic (25.07.07) Rejuvenating Body Wash, NOWY, 200 ml

Avon Solutions ZESTAW: Modelujący krem do biustu - 150 ml oraz wyszczuplający krem antycellulitowy - 200 ml (29.04.06), zestaw zapakowany jest w kartonowe pudełko i folię, niestety pudełko jest lekko pogniecione ale nie uszkodzone, NOWY

AVON Solutions Modelujący krem do biustu Bust Contouring Cream (14.07.07) 150 ml, NOWY

AVON Planet Spa Nawilżający (tak jest napisane na opakowaniu, ale ja bym powiedziała, że to jest raczej OCZYSZCZJĄCY żel z mikrogranulkami ) żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii Purifying Body Wash(30.09.06) 150 ml, NOWY

PIELĘGNACJA TWARZY:
MASECZKI DO TWARZY:

AVON PLANET SPA Hydrating Face Mask Mediterranean Olive Oil. Śródziemnomorska maseczka nawilżająca do twarzy z oliwką (08.05.07), 75 ml, NOWA

AVON PLANET SPA Smoothing face mask Japanese Sake and rice Wygładzająca maseczka do twarzy peel off (26.06.07), 75 ml, NOWA

AVON Liiv botanicals Nawilżający krem na noc Witalność natury (29.07.07) Vital Night Moisturiser, NOWY, 50 ml

AVON Planet Spa Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy wody mineralne islandii Puryfing Facial Cleanser (16.07.06), NOWA, 75 ml 2 sztuki

AVON Planet Spa Stymulująca maseczka do twarzy sake i ryż Invigorating Face Mask (14.11.07) NOWA, 75 ml,

<B>

Edytowane przez Twitter
Czas edycji: 2008-12-31 o 18:20
Twitter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując